top icon
Επικαιρότητα

Opel: αύξηση φόρτου εργασιών

Η Opel θα προσλάβει μέχρι 250 μηχανικούς στο κέντρο τεχνικής εξέλιξης στο Russelsheim, ενόψει του αυξημένου φόρτου εργασίας που συνεπάγεται η στρατηγική της εταιρείας.

Η Opel έχει ήδη ανακοινώσει ότι θα επενδύσει 11 δις ευρώ για την αναζωογόνηση του 80% της γκάμας της μέχρι το 2014. Μεταξύ των projects είναι η παρουσίαση νέων αυτοκινητιστικών φιλοσοφιών, όπως το ηλεκτρικό όχημα Ampera, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις αγορές του 2011.

 
Επιπλέον, τα νέα μοντέλα Opel Insignia και Astra εξακολουθούν να γνωρίζουν υψηλή ζήτηση. Το εργοστάσιο του Rüsselsheim, όπου έχουν ήδη κατασκευαστεί πάνω από 200.000 Insignia, προγραμματίζει πέντε επιπλέον βάρδιες κατά τη διάρκεια του Μαΐου και του Ιουνίου.
 
Η Opel έχει ήδη λάβει 120.000 παραγγελίες για το νέο πεντάθυρο Astra hatchback, το οποίο παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το Δεκέμβριο του 2009 στη Γερμανία και στη συνέχεια στην υπόλοιπη Ευρώπη. Για να ικανοποιήσει την υψηλή ζήτηση των πελατών, το εργοστάσιο του Gliwice, στην Πολωνία θα προσθέσει 17 έξτρα βάρδιες όλο τον Ιούνιο.
 
Τον Ιούνιο, θα ξεκινήσει η κυκλοφορία του νέου μικρού οχήματος ενός όγκου Opel Meriva. Το νέο Astra station wagon, Sports Tourer, θα ακολουθήσει αργότερα μέσα στη χρονιά.
 
Ο CEO της Opel, Nick Reilly, διαβεβαίωσε με δηλώσεις του σε πρόσφατη συνάντησή του με τον Πρόεδρο του Συνδέσμου των Αντιπροσώπων της μάρκας στη Γερμανία, ότι είναι διατεθειμένος να ασκήσει όλες τις απαραίτητες… πιέσεις εντός της εταιρείας, ώστε μέσα στο 2012 να είναι έτοιμη, προκειμένου να φιλοξενηθεί και επίσημα στις εκθέσεις της Opel, η νέα πρόταση της μάρκας στην κατηγορία των μικρών αυτοκινήτων. Στο ίδιο μήκος κύματος, δύο χρόνια μετά το ντεμπούτο του συγκεκριμένου μοντέλου, που θα τοποθετείται ένα σκαλί πιο χαμηλά από το υπάρχον Corsa, που με τη σειρά του δέχθηκε πρόσφατα μικρές πινελιές ανανέωσης σε εμφάνιση και κινητήρες, θα λανσαριστεί και η αμιγώς ηλεκτρική έκδοσή του, η οποία θα εξελιχθεί, όπως και κάθε νέο μοντέλο της μάρκας στο εξής, αποκλειστικά επί γερμανικού εδάφους. Τεχνικά στοιχεία και, γενικότερα, περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προδιαγραφές του νέου αυτού μικρού μοντέλου της Opel, προς το παρόν δεν υπάρχουν._Χ.Α.
 
Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ