top icon
Πωλήσεις

Lancia Ypsilon ELLE

H ELLE είναι μια ειδική έκδοση της Lancia Ypsilon, η οποία θα παραχθεί σε περιορισμένο αριθμό και θα είναι διαθέσιμη στις κύριες ευρωπαϊκές αγορές, μεταξύ των οποίων και η χώρα μας.

Βασισμένη στην Platino, η έκδοση ELLE διαθέτει όλα τα στοιχεία εξοπλισμού της Platino όπως αυτόματο διζωνικό κλιματισμό, ηχοσύστημα με ραδιoCD-MP3 ή δερμάτινο σαλόνι, τιμόνι και λεβιέ ταχυτήτων. Η μοναδικότητά της ξεκινάει από τις αποχρώσεις στις οποίες διατίθεται: παλ αποχρώσεις του μωβ-ροζ ή vintage σε μαύρο-άσπρο. Πιο συγκεκριμένα, ο ενδιαφερόμενος μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε τέσσερα χρώματα: λευκό, μαύρο, αλλά και δύο αποκλειστικά για τη συγκεκριμένη έκδοση χρώματα, τη vintage διχρωμία ματ λευκού και παστέλ μαύρου ή το μεταλλικό ροζ.

Μερικά χαρακτηριστικά της ELLE είναι οι λεπτομέρειες, όπως οι ειδικές μεταξοτυπίες στις μεσαίες κολώνες, τα πλαίσια των προβολέων ομίχλης στο χρώμα του αμαξώματος, και τα καλύμματα καθρεπτών σε μαύρο γυαλιστερό χρώμα. Στην εξωτερική εικόνα προστίθενται ακόμη οι νέες δίχρωμες ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών μεγυαλιστερό μαύρο φινίρισμα και οι διακοσμητικές λωρίδες χρωμίου που διατρέχουν τις πόρτες και τον προφυλακτήρα του αμαξώματος, με τυπωμένη τη φράση «Je ne saurais vivre sans ELLE», που σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει «Δε θα ήξερα πώς να ζήσω χωρίς αυτή».

Η νέα Lancia Ypsilon ELLE θα είναι σύντομα διαθέσιμη στο επίσημο δίκτυο διανομέων Lancia, αποκλειστικά με τον κινητήρα βενζίνης 1.4 16v 95hp, με τιμή εκκίνησης 15.500 ευρώ που συμπεριλαμβάνει το παστέλ λευκό ή μαύρο χρώμα, ενώ είναι ελάχιστη η χρέωση για τα δύο αποκλειστικά χρώματα (μεταλλικό ροζ ή διχρωμία ματ λευκού/παστέλ μαύρου).

Όπως σε όλες τις Lancia, ο προαιρετικός εξοπλισμός της έκδοσης είναι πλούσιος, κύριο ρόλο όμως θα έχει το «πακέτο ELLE», που περιλαμβάνει αισθητήρες στάθμευσης, προβολείς ομίχλης και το ολοκληρωμένο σύστημα τηλεματικής με Bluetooth Blue&M

e.
Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ