top icon
Επικαιρότητα

Ο Louis Camilleri αποχωρεί άμεσα από τη Ferrari για προσωπικούς λόγους

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ferrari, Louis Camilleri, αποχωρεί άμεσα από την ιταλική φίρμα, για προσωπικούς λόγους όπως ο ίδιος ανακοίνωσε.

Ο Louis Camilleri ανέλαβε τον ρόλο του CEO στη Ferrari μετά την αναδιοργάνωση στο εσωτερικό της, λίγο μετά τον θάνατο του Sergio Marchionne.

Ήταν, μεταξύ άλλων, κι ο επικεφαλής της Scuderia, με τον team principal της ομάδας, Mattia Binotto, να δέχεται εντολές από εκείνον.

Κάτι παραπάνω από 2 χρόνια μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, ο Camilleri ανακοίνωσε πως θα αποχωρήσει από την θέση του, άμεσα μάλιστα, αναφερόμενος σε προσωπικούς λόγους.

Ο πρόεδρος της Ferrari, John Elkann, θα αναλάβει τον ρόλο του CEO, μέχρι το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας να βρει τον αντικαταστάτη του.

Ο Camilleri δήλωσε σχετικά:

«Η Ferrari είναι μέρος της ζωής μου, και ήταν μεγάλη μου τιμή που θήτευσα ως Διευθύνων Σύμβουλός της. Ο θαυμασμός μου για τους τρομερούς άντρες και γυναίκες στο Μαρανέλο, και για το πάθος και την αφοσίωση που δείχνουν σε ό,τι κάνουν, δεν γνωρίζει όρια. Είμαι περήφανος για τις πολυάριθμες επιτυχίες της εταιρείας από το 2018, και ξέρω ότι ακόμα είναι να γίνουν πολλά πράγματα μέσα στα επόμενα χρόνια.»

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ