top icon
Επικαιρότητα

H Lexus σε… δύο τροχούς

Η γνώριμη υβριδική τενολογία κίνησης της Lexus κληροδοτείται τώρα και στην κατηγορία των ποδηλάτων με το πρωτότυπο δίτροχο «Hybrid Bicycle» να αποτελεί την καλύτερη απόδειξη!

Η γνώριμη υβριδική τενολογία κίνησης της Lexus κληροδοτείται τώρα και στην κατηγορία των ποδηλάτων. Το πρωτότυπο δίτροχο της ιαπωνικής εταιρείας με την ονομασία «Hybrid Bicycle» αποτελεί την καλύτερη απόδειξη!
 
Σύφωνα με την ιαπωνική εταιρεία, το φουτουριστικής σχεδίασης αυτό ποδήλατο Hybrid Bicycle αποτελεί έναν ακόμη φορέα των γνώριμων τεχνολογιών της μάρκας. Πέρα από την υιοθέηση της γνώριμης σχεδιστικής τεχνοτροπίας L-finesse, το Hybrid Bicycle ξεωρίζει τόσο για τον ηλεκτρικό του κινητήρα, τον οποίο μάλιστα συνοδεύει ένα σύστημα μετάδοσης με 8 σχέσεις, όσο και το πανάλαφρο πλαίσιο, το οποίο με τη σειρά του είναι κατασκευασμένο από ανθρακονήματα. Πιο συγκεκριμένα, ένας ηλεκτροκινητήρας 240 W, σε συνδυασμό μια μπαταρία ιόντων λιθίου τάσης 25,9V, παρέχουν επιπλέον ώθηση στον εμπρός μάλιστα τροχό, με τον οδηγό να κινεί, μέσω των πεντάλ και ιμάντα, τον πίσω.
 
Αξιοσημείωτο είναι επίσης το γεγονός ότι το συνολικό βάρος του Lexus Hybrid Bicycle δεν ξεπερνά τα 17 μόλις κιλά. Προς το παρόν, σύμφωνα με την ιαπωνική εταιρεία, το Hybrid Bicycle θα παραμένει ένα πρωτότυπο μοντέλο και φυσικά ένα δείγμα των δυνατοτήτων της και στους δύο τροχούς. _Χ.Α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ