top icon
Επικαιρότητα

Επίσημα το νέο Fiat Uno

Η ιταλική εταιρεία έδωσε και επίσημα στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες του νέου Uno, το οποίo θα πωλείται αρχικά στις αγορές της Ν. Αμερικής.

Η ιταλική εταιρεία έδωσε και επίσημα στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες του νέου Uno, το οποίo θα πωλείται αρχικά στις αγορές της Ν. Αμερικής.
 
Επιβεβαιωμένες πληροφορίες σχετικά με τη διάθεση του νέου «μικρού» της Fiat στις αγορές της Γηραιάς Ηπείρου δεν υπάρχουν ακόμα, ωστόσο κάτι τέτοιο θεωρείται ιδιαίτερα πιθανό. Σχεδιαστικά, το νέο Uno προτάσσει ένα ιδιαίτερα μοντέρνο και νεανικό προφίλ, παραπέμποντας άμεσα και με συγκεκριμένα αισθητικά γνωρίσματα του στο γνωστό μας Fiat Panda. Με άλλα λόγια, το νέο Uno, το οποίο θα παράγεται στο εργοστάσιο της ιταλικής εταιρείας στη Βραζιλία, φαντάζει ως ο αντικαταστάτης του τελευταίου και πολύ λιγότερο, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που συνοδεύουν την αναφορά μας, ως ένα νέο μοντέλο που διαδέχεται το αρχέτυπο Fiat Uno.
 
Όπως και να έχει, το αμάξωμα έχει ιδιαίτερα συμπαγείς διαστάσεις, με το μήκος, πλάτος και ύψος να έχουν οριστεί στα 3,77 μ., 1,643 μ. και 1,49 μ. αντίστοιχα. Το μεταξόνιο του είναι 2,37 μ., ενώ ο χώρος φόρτωσης αγγίζει σε χωρητικότητα τα 280 λίτρα. Από όλα τα παραπάνω, εύκολα γίνεται αντιληπτό πως το νέο Uno τοποθετείται από πλευράς διαστάσεων ανάμεσα στο υπάρχον Panda και το κατά πολύ μεγαλύτερο νέο Punto Evo. Όσον αφορά τους κινητήρες που θα το κινούν, οι έως τώρα πληροφορίες αναφέρουν πως η Fiat σκοπεύει να προσφέρει δύο εκδόσεις, μια στα 1.000 κ.εκ. και μια στα 1.400, με απόδοση 75 και 85 ίππους αντίστοιχα. _Χ.Α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ