top icon
Πωλήσεις

Lancia Delta Blackfire: 18.300 ευρώ

H Lancia προσφέρει μόνο για την ελληνική αγορά μία ειδική έκδοση περιορισμένης παραγωγής της Delta, με το όνομα Blackfire, που σημαίνει «μαύρη φωτιά».

Η Delta Blackfire διατίθεται αποκλειστικά με τον κινητήρα 1.4 Turbo 120 των 120 ίππων και βασίζεται στην έκδοση «Argento», η οποία περιλαμβάνει κλιματισμό, έξι αερόσακους, ABS με EBD, σύστημα ευστάθειας AHS (Αbsolute Handling System) με Hill Holder και μία σειρά από ηλεκτρονικά υποσυστήματα όπως το DST (Drive Steering Torque) ή το TTC (Torque Transfer Control), ηχοσύστημα με MP3 και χειριστήρια στο τιμόνι, πίσω φανάρια τεχνολογίας LED, συστοιχία LED μπροστινών φώτων ημέρας, προβολείς ομίχλης με λειτουργία cornering, συρόμενα και ανακλινόμενα πίσω καθίσματα, εμπρός υποβραχιόνιο με ψυχόμενο αποθηκευτικό χώρο.

Η Delta Blackfire περιλαμβάνει όλα τα παραπάνω στοιχεία εξοπλισμού διατίθεται όμως αυστηρά μόνο στο μαύρο χρώμα «Nero Lava». Επιπλέον διαθέτει sport ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών και trip computer με οθόνη πολλαπλών λειτουργιών και λειτουργία ένδειξης πλήρωσης της τουρμπίνας. Επίσης, περιλαμβάνει το σύστημα «Easy Parking» στο βασικό της εξοπλισμό. Αυτό, μέσω ειδικών αισθητήρων παρκαρίσματος στο εμπρός και πίσω μέρος του αυτοκινήτου, είναι σε θέση να εντοπίσει οριζόντιο χώρο παρκαρίσματος είτε από την αριστερή είτε από τη δεξιά λωρίδα του δρόμου, ειδοποιώντας σχετικά τον οδηγό μέσω οπτικών και ακουστικών ενδείξεων. Στη συνέχεια, πλήρως καθοδηγούμενος από το σύστημα, ο οδηγός της Delta Blackfire το μόνο που κάνει είναι να χειρίζεται τα πεντάλ του γκαζιού και του φρένου, αφήνοντας το αυτοκίνητο να κάνει μόνο του ελιγμό στάθμευσης. Το Easy Parking έχει τη δυνατότητα ενεργοποίησης/απενεργοποίησης από το σχετικό πλήκτρο της κονσόλας αλλά και την αυτόματη απενεργοποίηση σε περίπτωση που ο οδηγός στρέψει καθ’ οποιονδήποτε τρόπο το τιμόνι.

Η Lancia Delta Blackfire θα διατίθεται σε περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων στην τιμή των 18.300 ευρώ και όπως όλες οι Delta μπορεί να αποκτηθεί με το χρηματοδοτικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει 0% προκαταβολή, 4,5% ετήσιο σταθερό επιτόκιο και εξόφληση έως 72 μήνες.
Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ