top icon
Αγώνες

6η Ανάβαση Κορύλοβου Δράμας: Επιτυχιών συνέχεια

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε η 6η Ανάβαση Κορύλοβου Δράμας που προσμετρά στο Κύπελλο Αναβάσεων Β. Ελλάδας.

Με τα χρονομετρημένα δοκιμαστικά και τον τεχνικό έλεγχο να πραγματοποιούνται, όπως ήταν προγραμματισμένο, το Σάββατο, χθες το πρωί οι 39 εκκινήσαντες της 6ης Ανάβασης Κορύλοβου Δράμας παρατάχθηκαν στη γραμμή της αφετηρίας με στόχο τη διάκριση αλλά και την προσφορά θεάματος σε όλους όσους επέλεξαν να την παρακολουθήσουν από κοντά.

Νικητής στην κατηγορία έως 1.400 κ.εκ. ανεδείχθη ο Γιάννης Γιαλουρής με Suzuki Swift 1300 και συνολικό χρόνο και στα δύο περάσματα 5:01.56. Στην κλάση έως 1.600 κ.εκ., η οποία συγκέντρωσε 11 στο σύνολο συμμετοχές, ο Γιάννης Στεργιάδης με Peugeot 106 S16 και χρόνο 4:43.43 κατάφερε να επικρατήσει για μόλις 44 χλστ. του δευτερολέπτου του Μιχάλη Παρασκευά (Suzuki Swift 1300).  

Έντονος ήταν ο συναγωνισμός και στην κατηγορία έως 2.000 κ.εκ., η οποία άθροισε τελικά 13 συμμετοχές, με τον Αχιλλέα Λάκη να σταματά το χρονόμετρο στο 4:50.98 πίσω από το τιμόνι ενός Seat Ibiza 2.0. Στις κατηγορίες FSA και FST επικράτησαν οι Νίκος Αντωνιάδης και Δημήτρης Κατσαρός αντίστοιχα οδηγώντας μια BMW Σειρά 3 Ε36 και ένα Mitsubishi EVO IX FS.

Την 6η Ανάβαση Κορύλοβου Δράμας τίμησε με την παρουσία του και ο Πρόεδρος της ΟΜΑΕ, Δημήτρης Μιχελακάκης, ο οποίος και απένειμε στους οδηγούς που διακρίθηκαν τα έπαθλά τους.

Δείτε τα πλήρη αποτελέσματα στο επισυναπτόμενο αρχείο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ποιος θεωρείτε ότι θα είναι ο νικητής του φετινού EKO Ράλλυ Ακρόπολις;

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ