top icon
Επικαιρότητα

Teaser για το νέο Renault Sport Trophy

Η γαλλική εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα ένα όχι και τόσο αποκαλυπτικό σκίτσο του νέου της αγωνιστικού. Το όνομά του, Renault Sport Trophy.

Η γαλλική εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα ένα όχι και τόσο αποκαλυπτικό σκίτσο του νέου της αγωνιστικού. Το όνομά του, Renault Sport Trophy.

Τόσο η παράδοση, όσο και η αφοσίωση της γαλλικής εταιρείας στον μηχανοκίνητο αθλητισμό είναι –εδώ και πολλές δεκαετίες- κάτι παραπάνω από δεδομένες. Σήμερα, η Renault Sport, το αγωνιστικό παρακλάδι των Γάλλων, ακολουθώντας πιστά τη φιλοσοφία της, έδωσε επίσημα στη δημοσιότητα ένα αρκούντως… σκοτεινό σκίτσο, το οποίο απεικονίζει τις βασικές γραμμές του καθαρόαιμου Sport Trophy με το οποίο η Renault θα συμμετάσχει στη νεοσυσταθείσα από την επόμενη χρονιά κατηγορία αγώνων World Series της Renault. Ο θεσμός περιλαμβάνει περισσότερους από 9 αγώνες, ανάμεσα στις οποίες περιλαμβάνονται η Χερέθ, η Μόντζα, το Σπα και το Νίρμπουργκρινγκ!

Τι γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για το νέο Renault Sport Trophy; Το μονοκόκ αμάξωμα θα είναι κατασκευασμένο από την έμπειρη στο είδος αγωνιστική ομάδα της Dallara, ενώ ο κινητήρας του –αγνώστων λοιπών στοιχείων- προέρχεται, με δεδομένης της στενής πλέον σχέσης της Nissan με την Renault, από τη Nismo, αποδίδοντας περισσότερους από 500 ίππους. Θα συνεργάζεται δε με ένα σειριακού τύπου 7τάχυτο κιβώτιο ταχυτήτων, ενώ συνολικά το αμάξωμα δεν θα υπερβαίνει σε βάρος τα 1.100 κιλά._Χ.Α.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ