top icon
Αγώνες

Πρόεδρος της ΟΜΑΕ ο Δημήτρης Μιχελακάκης

Μετά τις εκλογές, σήμερα ακολούθησε η ψηφοφορία για το 11μελές Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος, με τον Δημήτρη Μιχελακάκη να αναδεικνύεται νέο πρόεδρος της ΟΜΑΕ.

Μετά τις εκλογές, σήμερα ακολούθησε η ψηφοφορία για το 11μελές Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος, με τον Δημήτρη Μιχελακάκη να αναδεικνύεται νέο πρόεδρος της ΟΜΑΕ.

 

Οι πρώτες εκλογές της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος πήραν σάρκα και οστά και μέσα από αυτές προέκυψε το νέο διοικητικό συμβούλιο, το οποίο θα αναλάβει τα ηνία του σπορ σε αυτή την πολύ δύσκολη περίοδο. Μετά από ψηφοφορία των σωματείων, ψηφίστηκε το 11μελές Δ.Σ., στο οποίο πρόεδρος θα είναι ο γνωστός αγωνιζόμενος Δημήτρης Μιχελακάκης, παίρνοντας τη σκυτάλη από τον Μανώλη Χαλιβελάκη. Α αντιπρόεδρος είναι ο Νίκος Πασαλής, Β ο Δημήτρης Βερούτης που θα εκτελεί και χρέη Ταμία, ενώ γενικός γραμματέας θα είναι ο Αναστάσιος Καρκάνης. Μέλη, θα αποτελούν οι Μανώλης Χαλιβελάκης, Γιάννης Μεσημέρης, Νίκος Κεφαλληνός, Παναγιώτης Σιδέρης, Νίκος Γιαννόπουλος, Νίκος Παπασταθόπουλος και Αντώνης Παρταλιός. Αναφορικά με την Εθνική Επιτροπή Αγώνων, πρόεδρος θα είναι η μέχρι πρότινος αλυτάρχης του Ράλλυ Ακρόπολις, κ. Αννίτα Πασαλή!

 

 

Ο νέος πρόεδρος της ΟΜΑΕ, Δημήτρης Μιχελακάκης, είναι ένας από τους ανθρώπους του χώρου, αφού ξεκίνησε από το καρτ και πέρασε σε αυτόν του αυτοκινήτου κερδίζοντας τίτλους στις πίστες και ιδιαίτερα σε αγώνες Ενιαίας μορφής, έχοντας δικαίως τον τίτλου του μετρ του είδους. Συμπαθής στη πλειονότητα του χώρου, αποτέλεσε για πολλά χρόνια ισχυρή παρουσία στο Σύνδεσμο Οδηγών (Σ.Ο.Α.Α.), όντας άνθρωπος της λεπτομέρειας όπως και εξάλλου η οδήγηση του στην πίστα.

 

 

Είχαμε την ευκαιρία και μιλήσαμε με τον Δημήτρη Μιχελακάκη λίγο μετά την γνωστοποίηση των αποτελεσμάτων, ο οποίος διατηρώντας όπως πάντα χαμηλούς τόνους, μας είπε: “Δεν χρειάζονται πολλά λόγια, αυτό που πρέπει είναι να κάνουμε τη δουλειά μας. Ο καθένας μας από τη θέση του. Για μένα είναι πολύ σημαντικό στοιχείο η ανάληψη της ΕΠΑ από την Ανίτα Πασαλή, εξέλιξη την οποία θα μπορούσα να χαρακτηρίσω εξαιρετική. Το νέο Δ.Σ. της ΟΜΑΕ πιστεύω ότι θα λειτουργήσει σε ένα κλίμα συνεργασίας, το οποίο θεωρώ δεδομένο ότι υφίσταται, με το πεδίο για συζήτηση να είναι πάντα ανοικτό.”

 

 

Όταν ρωτήσαμε αν θα μπορούμε να περιμένουμε άμεσα κάποιες εξελίξεις και αλλαγές, ο κ. Μιχελακάκης μας εξήγησε ότι ακόμα υπάρχουν μία σειρά από διαδικασίες και περισσότερα θα μπορούμε να μάθουμε αργότερα. “Καταρχήν, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το σπορ λειτουργούσε και εξακολουθεί να λειτουργεί. Κάποιοι αναφέρουν ότι χρειάζεται μεγάλες αλλαγές, άλλοι λιγότερες. Εμείς, έχουμε κάποια θεσμικά και διοικητικά θέματα που πρέπει να συζητήσουμε, ενώ ήδη έχει γίνει κουβέντα για κάποια που είναι πιο σημαντικά και επείγοντα. Με την σύσταση της ΕΠΑ, την ανάληψη της από την κ. Πασαλή, η οποία θα έχει δίπλα της τον κ. Νίκο Παπασταθόπουλο, έχουμε ορίσει το επόμενο Δ.Σ. σε 15 ημέρες, όπου και θα μπορούσε στη συνέχεια να πούμε περισσότερα”.

 

 

Το έργο του Δημήτρη Μιχελακάκη, όπως φυσικά και της νέας ΟΜΑΕ, αναμφίβολα δεν είναι εύκολο. Όμως, το γεγονός ότι σε αυτή περιλαμβάνονται άτομα τα οποία προέρχονται μέσα από το χώρο των αγώνων μας κάνει να αισιοδοξούμε για τη συνέχεια. Καλή επιτυχία!_Π.Τ.

 

 

Αναλυτικά η νέα ΟΜΑΕ

Πρόεδρος: Δημήτρης Μιχελακάκης

Α Αντιπρόεδρος: Νίκος Πασαλής

Β Αντιπρόεδρος: Δημήτρης Βερούτης

Γενικός Γραμματέας: Αναστάσιος Καρκάνης

Ταμίας: Δημήτρης Βερούτης

Μέλη: Μανώλης Χαλιβελάκης, Γιάννης Μεσημέρης, Νίκος Κεφαλληνός, Παναγιώτης Σιδέρης, Νίκος Γιαννόπουλος, Νίκος Παπασταθόπουλος, Αντώνης Παρταλιός

Εθνική Επιτροπή Αγώνων

Πρόεδρος: Ανίτα Πασαλή

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ