top icon
Επικαιρότητα

Το νέο teaser βίντεο του Honda Civic Tyre-R!

Στη δημοσιότητα έδωσε η Honda ένα νέο teaser video, το οποίο δημιουργεί το σχετικό κλίμα για το επερχόμενο λανσάρισμα του πολυαναμενόμενου Civic Type-R.

Στη δημοσιότητα έδωσε η Honda ένα νέο teaser video, το οποίο δημιουργεί το σχετικό κλίμα για το επερχόμενο λανσάρισμα του πολυαναμενόμενου Civic Type-R.

Όπως όλα δείχνουν, η ιαπωνική εταιρεία έχει… επενδύσει αρκετά στο νέο Civic-Type-R, ένα αυτοκίνητο που προς το παρόν έχει παρουσιαστεί σε μορφή πρωτοτύπου. Σύμφωνα με όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι σήμερα, το νέο Civic Type-R, το οποίο αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα ως μοντέλο παραγωγής της ιαπωνικής φίρμας μέσα στο 2015, θα φορά, αντί για τον γνωστό ατμοσφαιρικό, έναν «καυτό», όπως όλα δείχνουν, κινητήρα turbo, με χωρητικότητα 2,0 λίτρων, ο οποίος θα συνεργάζεται με προηγμένη μετάδοση με μπλοκέ διαφορικό και θα αποδίδει ή ενδεχομένως και να ξεπερνά τους 300 ίππους. Σήμερα, προκειμένου να δημιουργήσει το κατάλληλο κλίμα, αλλά κυρίως στην προσπάθειά της να ενισχύσει ακόμα περισσότερο το σπορτίφ ταμπεραμέντο της μάρκας (κάτι άλλωστε που πραγματοποιείται σταδιακά και σε βάθος χρόνου όχι μόνο από την επερχόμενη παρουσία του νέου Type-R, αλλά πρωτίστως με την επάνοδο της Honda στην Formula 1 και την επανεμφάνιση του NSX), η ιαπωνική εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα ένα ενδιαφέρον teaser βίντεο του νέου της «hot hatch», που αποτελεί προϊόν του τμήματος μάρκετιγκ της Honda, χωρίς όμως σε αυτό να αποκαλύπτονται λεπτομέρειες που να αφορούν τις τεχνικές περγαμηνές του. Απολαύστε το! _Χ.Α.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ