top icon
Αγώνες

Κοπή πίτας Α.Σ.Μ.Α.

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε το σωματείο Α.Σ.Μ.Α. (πρώην αγωνιστικό ΕΛΠΑ) στις 11 Φεβρουαρίου στο cafe Φλοίσβος Park υποδεχόμενο την νέα αγωνιστική χρονιά, ενώ στο πλαίσιο της εκδήλωσης βραβεύθηκαν τα μέλη-αγωνιζόμενοι του σωματείου που διακρίθηκαν το 2014.

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε το σωματείο Α.Σ.Μ.Α. (πρώην αγωνιστικό ΕΛΠΑ) την Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου στο cafe Φλοίσβος Park υποδεχόμενο την νέα αγωνιστική χρονιά ενώ στο πλαίσιο της εκδήλωσης βραβεύθηκαν τα μέλη-αγωνιζόμενοι του σωματείου που διακρίθηκαν το 2014.

 

Μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του νέου Δ.Σ. Μανώλης Χαλιβελάκης απεύθυνε ανοιχτή πρόσκληση στα μέλη για την τακτική παρουσία τους στα νέα γραφεία του σωματείου (Αχαρνών 70, Κηφισιά) προκειμένου να συζητούνται από κοινού όλα τα θέματα που αφορούν την λειτουργία και τις ενέργειες του σωματείου.

 

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για το Α.Σ.Μ.Α ξεκινούν στις 21-22 Μαρτίου με την διοργάνωση της πρωταθληματικής ανάβασης Ριτσώνας ενώ ανακοινώθηκε πως το σωματείο ανέλαβε την διεξαγωγή του sporting και regularity αγώνα του Ιστορικού Ράλι Ακρόπολις.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ