top icon
Αγώνες

Χώρισαν οι δρόμοι των P. Solberg και P. Mills

Ύστερα από 11 χρόνια συνεργασίας, οι δρόμοι του Petter Solberg και του Phill Mills χωρίζουν, αφού ο συνοδηγός του Νορβηγού αποφάσισε να αποσυρθεί για να αφιερώσει περισσότερο χρόνο στην οικογένεια του.

Ύστερα από 11 χρόνια συνεργασίας, οι δρόμοι του Petter Solberg και του Phill Mills χωρίζουν, αφού ο συνοδηγός του Νορβηγού αποφάσισε να αποσυρθεί για να αφιερώσει περισσότερο χρόνο στην οικογένεια του, αλλά και στη δουλειά του. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η αγωνιστική ομάδα του Petter Solberg, ο Phil Mills δήλωσε τα εξής: «Αυτή ήταν μία από τις πιο δύσκολες αποφάσεις που έπρεπε να πάρω. Όμως, αισθάνομαι ότι έχει φτάσει το πλήρωμα του χρόνου για να αφιερώσω χρόνο σε άλλους τομείς της ζωής μου. Απόλαυσα κάθε αγωνιστικό χιλιόμετρο με τον Petter, με τις καλές και κακές στιγμές, και είμαι σίγουρος ότι κάτω από τις κατάλληλες συνθήκες μπορεί να κερδίσει πολλούς αγώνες στο μέλλον. Ολόκληρος ο θίασος του WRC θα μου λείψει πάρα πολύ και εύχομαι στον Petter, αλλά και ολόκληρη την ομάδα, ότι καλύτερο για το μέλλον».

Ο Mills αγωνίστηκε για πρώτη φορά στο πλευρό του Solberg στο Ράλλυ Σουηδίας του 1999. Από τότε μέχρι και σήμερα παρέμειναν αχώριστο ζευγάρι, συμμετέχοντας μαζί σε 152 αγώνες του WRC και κατακτώντας 13 νίκες και έναν παγκόσμιο τίτλο. Ο Solberg, σαφώς στεναχωρημένος, δήλωσε: «Αισθάνομαι μεγάλη λύπη. Νομίζω ότι είναι πολύ δύσκολο να βρω έναν συνοδηγό με τις ικανότητες του. Είμαστε μαζί για πάρα πολλά χρόνια και αυτός ο χωρίσμος ομολογώ ότι είναι δύσκολος. Είμαι σίγουρος ότι φέτος θα καταφέρναμε να κερδίσουμε και ήθελα να το κάνω αυτό με τον Phil δίπλα μου». Βέβαια, αυτή τη στιγμή ο Νορβηγός βρίσκεται σε αναζήτηση νέου συνοδηγού, χωρίς να έχει διαρρεύσει το παραμικρό σχετικά με το ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του. Σας θυμίσουμε ότι ο επόμενος γύρος του θεσμού είναι προγραμματισμένος για τις 8-11 Ιουλίου στη Βουλγαρία._Π.Τ.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ