top icon
Πωλήσεις

Οι τιμές του νέου Megane R.S.

Τις επίσημες τιμές πώλησης των δύο διαθέσιμων εκδόσεων του νέου Megane R.S. ανακοίνωσε η ελληνική αντιπροσωπεία της Renault.

Τις επίσημες τιμές πώλησης των δύο διαθέσιμων εκδόσεων του νέου Megane R.S. ανακοίνωσε η ελληνική αντιπροσωπεία της Renault.
 
Το γαλλικό hot hatch θα διατίθεται στη χώρα μας σε δύο εκδόσεις, την Sport και την Cup. Η δεύτερη διαθέτει ακόμα πιο σπορτίφ προσανατολισμούς, εμφάνιση και… ικανότητες, όντας εφοδιασμένη, μεταξύ άλλων, με αγωνιστικού τύπου μπάκετ καθίσματα της Recaro, σφικτότερες ρυθμίσεις στην ανάρτηση, ζάντες αλουμινίου σε μαύρο ματ χρώμα, αλλά και μηχανικό μπλοκέ διαφορικό. Όπως και η Cup, έτσι και η Sport, είναι εφοδιασμένη με κάθε λογής αερόσακους, ESP τριπλής λειτουργίας, κλιματισμό και όλες τις καθιερωμένες πλέον ηλεκτρικές ανέσεις και ευκολίες. Η τιμή αγοράς του Megane R.S. Sport ορίστηκε στα 34.900 ευρώ, ενώ εκείνη του Megane R.S. Cup στα 37.900 ευρώ. Η σταθερή γυάλινη οροφή είναι προαιρετική και κοστολογείται στα 950 ευρώ, ενώ η χρέωση για το μεταλλικό χρώμα φτάνει τα 500 ευρώ.
 
Υπενθυμίζουμε πως το Megane R.S. είναι εφοδιασμένο με τον 2λιτρο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα της Renault, απόδοσης 250 ίππων/5.500 σ.α.λ. και 34,6 χλγμ./3.000 σ..α.λ., ο οποίος συνεργάζεται αποκλειστικά με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων. _Χ.Α.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ