top icon
Αγώνες

Nioras Racing Team

Η Nioras Racing Team στη μάχη του τίτλου, μετά τους τέσσερις πρώτους αγώνες του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ράλλυ.

Οι Γρηγόρης Νιώρας-Κώστας Κακαλής παραμένουν στην τρίτη θέση της βαθμολογίας μετά από τον τέταρτο αγώνα του 50ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ράλλυ, το Ράλλυ Στερεάς Ελλάδοςʼ, στο οποίο παρά την πληθώρα των προβλημάτων που αντιμετώπισαν τερμάτισαν στην τέταρτη θέση.

Το Ράλλυ Στερεάς Ελλάδος, που ήταν και ο τελευταίος χωμάτινος αγώνας του Πρωταθλήματος Ράλλυ 2014, πραγματοποιήθηκε στην ευρύτερη περιοχή της Ιτέας σχεδιασμένο σε παλιότερες Ακροπολικές ειδικές διαδρομές.

Εκεί οι Γρηγόρης Νιώρας και Κώστας Κακαλής είδαν από την πρώτη ειδική το σκληρό πρόσωπο του αγώνα, χάνοντας μετά από τετ-α-κε πολύτιμο χρόνο, ενώ στη δεύτερη ειδική ένα πρόβλημα στο υδραυλικό τιμόνι του Subaru Impreza Ι.ΚΤΕΟ Κόμβος Κηφισίας τους στέρησε πολύτιμα δευτερόλεπτα και παράλληλα τη δυνατότητα να ακολουθήσουν το ρυθμό των πρώτων.

Στο δεύτερο σκέλος η μεγάλη φθορά των ελαστικών ήταν αυτή που δεν τους επέτρεψε να κυνηγήσουν κάτι καλύτερο από την τέταρτη θέση, συλλέγοντας ωστόσο πολύτιμους βαθμούς για τη διεκδίκηση του τίτλου. Η ομάδα έχοντας στο πλευρό της το Ι.ΚΤΕΟ Κόμβος Κηφισίας, την εταιρία Λιακάκος Α.Ε.Β.Ε. Ψυκτικά Μηχανήματα και Ανταλλακτικά, την Υδρόγειο Ασφαλιστική, τη Hankook και την εταιρία πολυτελών κατοικιών One Athens θα συνεχίσει την προσπάθειά της στον επόμενο Πρωταθληματικό αγώνα της χρονιάς, το ασφάλτινο Ράλλυ Δ.Ε.Θ. που θα πραγματοποιηθεί στις 14 Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη. Στόχος της ομάδας είναι να ολοκληρώσει το Πρωτάθλημα του 2014, συμμετέχοντας και στο Ράλλυ Κρήτης, σε ένα αγώνα που παλιότερα έχει κερδίσει.

Το αυτοκίνητο προετοιμάζει και υποστηρίζει μηχανικά η Attica Motors Service εμφανισιακά ο RAPATAS Body Works και το στήσιμο των αναρτήσεων επιμελείται η εταιρία RSD ενώ τέλος χορηγός επικοινωνίας είναι το PeriTroxon.gr.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ