top icon
Αγώνες

F1 Debrief Βελγίου

H για πολλούς αναπόφευκτη σύγκρουση μεταξύ των οδηγών της Mercedes, συνέβη στο GP Βελγίου. Ο Rosberg προσπαθούσε να αποδείξει στον team mate του ότι εφεξής, δεν πρόκειται να υποχωρεί εύκολα στις μεταξύ τους μονομαχίες.

H για πολλούς αναπόφευκτη σύγκρουση μεταξύ των δυο οδηγών της Mercedes, συνέβη εντέλει στο GP Βελγίου. Γιατί οδηγήθηκε εκεί η κατάσταση; Ποιος έφταιγε; Ο Nico Rosberg προσπαθούσε να αποδείξει στον team mate του ότι εφεξής, δεν πρόκειται να υποχωρεί τόσο εύκολα στις μεταξύ τους μονομαχίες.

Ο Lewis Hamilton ήταν αρκετά άτυχος στη συγκεκριμένη επαφή και στη συνέχεια προσπάθησε ενδεχομένως να κερδίσει την εύνοια του Τύπου, εξιστορώντας στους δημοσιογράφους τη δική του σκοπιά όσων είχαν ειπωθεί κεκλεισμένων των θυρών στη συνέλευση των παραγόντων της Mercedes

Ο Τότο Βολφ αποσαφήνισε τις δηλώσεις του Βρετανού, αλλά ήταν εμφανές ότι οι ιθύνοντες της γερμανικής ομάδας έριχναν το φταίξιμο στον Γερμανό οδηγό.

Ήταν σωστή η κίνηση του Rosberg; Μήπως ήταν λίγο άτσαλη προσπάθεια; Αν είχε επιδείξει περισσότερο… τσαγανό νωρίτερα στη σεζόν, τότε ο Hamilton θα ήταν πιο προσεκτικός στις μεταξύ τους μονομαχίες; Στους δυο τελευταίους αγώνες, οι διαμάχες των οδηγών της Mercedes έχουν επιτρέψει στον εκπληκτικό φέτος Ντάνιελ Ρικάρντο να αρπάξει ισάριθμες νίκες. Ο νεαρός Αυστραλός βρίσκεται αρκετά κοντά στους οδηγούς της Mercedes στη βαθμολογία του πρωταθλήματος οδηγών. Μπορεί να τους απειλήσει;

Μια εκτεταμένη ανάλυση όλων των προαναφερθέντων καθώς και για άλλα γεγονότα που συνέβησαν στον ένα μήνα που παρεμβλήθηκε μεταξύ των δυο τελευταίων GP της F1, μπορείτε να ακούσετε στο podcast του GP Βελγίου:


Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ