top icon
Επικαιρότητα

Ετοιμάζεται η νέα Mercedes C-Class Coupe

O δρόμος για την παρουσίαση μιας κουπέ έκδοσης για τη μεσαία σειρά C, αντίστοιχης με εκείνης της αμέσως μεγαλύτερης E-Class, ανοίγει πλέον και επίσημα.

O δρόμος για την παρουσίαση μιας κουπέ έκδοσης για τη μεσαία σειρά C, αντίστοιχης με εκείνης της αμέσως μεγαλύτερης E-Class, ανοίγει πλέον και επίσημα.
 
Η επιβεβαίωση του εγχειρήματος των ανθρώπων της Στουτγάρδης, όσον αφορά το ντεμπούτο μιας 2θυρης έκδοσης που θα βασίζεται στη C-Class, ήρθε επίσημα πριν δύο μόλις μήνες. Σήμερα, το φως της δημοσιότητας βλέπουν οι πρώτες «καμουφλαρισμένες» φωτογραφίες του εν λόγω μοντέλου δίνοντας πλέον μια σαφέστερη εικόνα όσον αφορά τη μορφή του. Αν μη τι άλλο, ομοιότητες στον τομέα αυτό με την απελθούσα και διόλου επιτυχημένη σε εμπορικό επίπεδο CLC, είναι φανερό πως λάμπουν δια της απουσίας τους, καθώς η νέα C-Class coupe θυμίζει πολύ περισσότερο την αμέσως μεγαλύτερη αδελφή της, Ωστόσο, στο πίσω μέρος, η εικόνα φαίνεται να είναι αρκετά διαφοροποιημένη σε σχέση με την τελευταία, με το τελικό αποτέλεσμα να αποτελεί τη σχεδιαστική συνισταμένη ανάμεσα στις φόρμες που υιοθετούν η 4θυρη C-Class και η σύγχρονη E-Class Coupe.
 
Στα μηχανικά μέρη τώρα, δεν αναμένονται εκπλήξεις, καθώς οι Γερμανοί της Mercedes πρόκειται να εμπιστευτούν τα γνωστά μηχανικά σύνολα που κινούν τις τετράθυρες εκδόσεις της C-Class. Ωστόσο, με δεδομένο το γεγονός ότι η επόμενη χρονιά φέρνει μαζί με την έκδοση coupe μια μερική ανανέωση και για την τετράθυρη έκδοση (face lift), πολύ πιθανό είναι να δούμε διαφοροποιήσεις σε ότι αφορά τα κινητήρια σύνολα της σειράς, που για την περίσταση θα… επιστρατευτούν και για την πιο σπορτίφ και πιο νεανική αυτή παραλλαγή του μοντέλου. Υπομονή μέχρι τα μέσα της επόμενης χρονιάς, οπότε και αναμένονται οι όποιες –επίσημες- εξελίξεις γύρω από το θέμα «C-Class Coupe». _X.A.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ