top icon
Επικαιρότητα

Στα σκαριά το νέο Opel Viva

Η γερμανική εταιρεία μας προϊδεάζει αναφορικά με την ένταξη του νέου Viva στο μελλοντικό portfolio μοντέλων της γκάμας της στα πλαίσια της μικρής κατηγορίας.

Η γερμανική εταιρεία μας προϊδεάζει αναφορικά με την ένταξη του νέου Viva στο μελλοντικό portfolio μοντέλων της γκάμας της στα πλαίσια της μικρής κατηγορίας.

Παρά το γεγονός ότι οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες του νέου μικρού μοντέλου της Opel κάθε άλλο παρά αποκαλυπτικές αποδεικνύονται, οι πρώτες ωστοσο ενδείξεις αναφορικά με τις… προθέσεις της καθίστανται κάτι παραπάνω από σαφείς. Τι είναι, επομένως, το νέο Viva; Πρόκειται, σύμφωνα με τις έως τώρα ενδείξεις, για ένα αυτοκίνητο της μικρής κατηγορίας, που από το 2015 θα πλαισιώσει το καταξιωμένο νέο Corsa, αλλά και το… μοδάτο Adam, στο κατώτατο σκαλοπάτι της γκάμας Opel. Με δεδομένα όλα όσα αναφέρονται στο ομολογουμένως… λακωνικό δελτίο τύπου που εκδόθηκε σήμερα από την «αδελφή» βρετανική εταιρεία Vauxhall, το νέο Viva ποντάρει στον τομέα της πρακτικότητας και στην πληρότητα του εξοπλισμού του, φιλοξενώντας με βάση τις πληροφορίες μας κάτω από το καπό του τους κινητήρες 1,2 και 1,0 DIT (ατμοσφαιρικοί), καθώς και τον νέο 1.000άρη turbo της εταιρείας.

Επί της ουσίας, το 5θυρο Viva (σημ.: ως Opel, το νέο αυτό μοντέλο είναι πολύ πιθανόν να φέρει διαφορετική ονομασία) θα αποτελέσει ένα entry level μοντέλο για την εταιρεία και ουσιαστικά, όπως όλα δείχνουν, ένα αυτοκίνητο που θα βασίζεται στο δάπεδο που θα «πατά» και το νέο Chevrolet Spark. Αναφορικά με το χρόνο λανσαρίσματός του στην αγορά, τα πρώτα στοιχεία μιλούν για τα μέσα του 2015, οπότε, αν η εταιρεία δεν πραγματοποιήσει τη μεγάλη έκπληξη στο φετινό Σαλόνι του Παρισιού, η επίσημη πρεμιέρα του πρέπει να υπολογίζεται μάλλον για το Μάρτιο της επόμενης χρονιάς με αφορμή την Έκθεση της Γενεύης. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες που πολύ σύντομα θα προκύψουν και από το στρατόπεδο της «μητρικής» Opel._Χ.Α.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ