top icon
Επικαιρότητα

Skoda made in China

Επισημοποιήθηκε η έναρξη παραγωγής του Skoda Octavia5 στην Κίνα από το 2007

Στις 11 Απριλίου υπεγράφη στα κεντρικά γραφεία της Skoda Auto στην Mlada Boleslav συμβόλαιο με θέμα την διεύρυνση της παραγωγικής διαδικασίας της νέας Skoda Octavia5 στην Κίνα. Η υπογραφή του εν λόγω συμβολαίου πραγματοποιήθηκε από τον Detlef Wittig και τον Winfried Vahland, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Skoda Auto καθώς και από τον Chen Zhixin, πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της Shanghai Volkswagen (SVW).

Η Skoda Auto με την παραγωγή της Octavia 5 στην Shanghai Volkswagen (SVW), επιδιώκει την επέκταση της παραγωγής του μοντέλου στην Κίνα. Η SVW πρόκειται να ξεκινήσει την παραγωγή της Skoda Octavia5 το 2007.

Η προμήθεια των περισσοτέρων ανταλλακτικών θα γίνεται από την εγχώρια αγορά και σε συνδυασμό με τις τεχνολογικά σύγχρονες γραμμές παραγωγής, το τελικό κόστος κατασκευής θα κυμανθεί σε ιδιαίτερα χαμηλά επίπεδα. Για τον λόγο αυτό, θα υπάρξει στενή συνεργασία και υποστήριξη από την Volkswagen Group του Πεκίνου.

Η πώληση και η επισκευή των αυτοκινήτων Skoda θα προωθηθεί μέσω ενός δικτύου επιλεγμένων αντιπροσώπων και συνεργείων συμπεριλαμβανομένου των ήδη υπαρχόντων αντιπροσώπων Skoda στην περιοχή της Κίνας. Τα αυτοκίνητα που θα κατασκευάζονται από την SVW θα αφορούν αποκλειστικά την τοπική αγορά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ