top icon
Πωλήσεις

Νέος πρόεδρος στη Shell Ελλάς

Από την 1η Οκτωβρίου ο Πάνος Ξυνής θα είναι ο νέος πρόεδρος της Shell Eλλάς

Η Shell ανακοίνωσε ότι ο Πάνος Ξυνής αναλαμβάνει καθήκοντα Προέδρου των εταιρειών Shell στην Ελλάδα και διευθυντή ανθρωπίνων πόρων. Με περισσότερα από 20 χρόνια επιτυχημένης πορείας στην εταιρεία ο Πάνος Ξυνής κατείχε μέχρι πρότινος τη θέση Project leader και Change manager, για την υλοποίηση των νέων στρατηγικών του διεθνούς τομέα εμπορίας (downstream) της Shell στην Ελλάδα.

Διαδεχόμενος τον Αλέξη Λάσκαρη, που αποχωρεί συνταξιοδοτούμενος στο τέλος Σεπτεμβρίου μετά από 28 χρόνια θητείας στην εταιρεία, ο Πάνος Ξυνής είναι χημικός μηχανικός με μεταπτυχιακές σπουδές στην Αγγλία. Ξεκίνησε την καριέρα του στη Shell το 1983 στον τομέα των χημικών προϊόντων, ενώ στη συνέχεια διατέλεσε υπεύθυνος οδικών μεταφορών προϊόντων καθώς και διακίνησης στην εγκατάσταση Περάματος. Το 1990 ανέλαβε τα καθήκοντα του Διευθυντή του τομέα Αεροπορίας, και 2 χρόνια αργότερα έγινε Διευθυντής του τομέα Λιπαντικών.

Το 1994 μετατέθηκε στην Shell Trading and Shipping Company (STASCO), ως Συντονιστής marketing του τομέα Ναυτιλίας, ενώ στη συνέχεια και μέχρι το 2001 ήταν Διευθυντής Ναυτιλίας για τη Ν. Ευρώπη, τη Β. Αφρική και τη Λ. Αμερική. Το 2001 ανέλαβε Διευθυντής Λιπαντικών για την Shell Marine Products ενώ από το 2003 μέχρι σήμερα ήταν Project leader και Change manager, για την υλοποίηση στην Ελλάδα των νέων στρατηγικών του διεθνούς τομέα εμπορίας (downstream) της Shell.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ