top icon
Αγώνες

F1: Σίγουρος ότι θα παραμείνει στην F1 ο Hulkenberg

Παρά το γεγονός ότι ο πρώην οδηγός της Williams, Nico Hulkenberg, δεν έχει υπογράψει ακόμα συμβόλαιο για την επόμενη χρονιά, δηλώνει σίγουρος ότι θα παραμείνει στη Formula 1 το 2011.

Παρά το γεγονός ότι ο πρώην οδηγός της Williams, Nico Hulkenberg, δεν έχει υπογράψει ακόμα συμβόλαιο για την επόμενη χρονιά, δηλώνει σίγουρος ότι θα παραμείνει στη Formula 1 το 2011.

Ο 23χρονος Γερμανός διεξήγαγε την πρώτη του σεζόν στη Formula 1 φέτος, με την ομάδα της Williams, παράγοντας μερικά ικανοποιητικά αποτελέσματα καθώς και μια εντυπωσιακή pole position στο GP Βραζιλίας. Ωστόσο, λόγω οικονομικών κινήτρων, η Williams αντικατέστησε τον Ηulkenberg με τον φετινό πρωταθλητή του GP2, Pastor Maldonado, ο οποίος φέρνει μαζί του περίπου 10 εκατομμύρια ευρώ από προσωπικούς σπόνσορες.

Οι φήμες συνδέουν αυτή τη στιγμή τον Hulkenberg με ένα από τα δυο αγωνιστικά cockpit στη Force India ή τη θέση του δοκιμαστή στη Mercedes.

Ο Hulkenberg ευχαρίστησε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του τη Williams για τα τρία χρόνια που πέρασε στην ομάδα (τα δυο ως δοκιμαστής), παρά το γεγονός ότι τον απογοήτευσε πολύ το γεγονός ότι η συνεργασία δεν ανανεώθηκε.

Για το μέλλον, ο νεαρός Γερμανός σχολίασε: «Είμαι ακόμα σίγουρος ότι θα παραμείνω στην F1 το 2011. Σίγουρα το διαβάζει κανείς ανάλογα σχόλια παντού στον Τύπο. Ακόμα δεν έχω καινούργιο συμβόλαιο με άλλη ομάδα, αλλά αυτό ευελπιστώ ότι θα αλλάξει πολύ σύντομα. Φαίνονται καλά τα πράγματα».

Ο Hulkenberg αναφέρθηκε και στη φετινή σεζόν, δηλώνοντας ότι χάρη στον πρώην team mate του, Rubens Barrichello, κατάλαβε πόσο σημαντική είναι η εμπειρία στη Formula 1. O Hulkenberg χαρακτήρισε τον Βραζιλιάνο ως τον καλύτερο team mate που είχε ποτέ, προσθέτοντας ότι βοήθησε τον ίδιο να εξελιχθεί ως οδηγός.
Φ.Λ.
[email protected]

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ