top icon
Πωλήσεις

Silverstone FTZ Sport Type RR

Eπίσημο ελαστικό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ενιαίου 2005

Το νεοσύστατο Πρωτάθλημα Ενιαίου 2005 MG ZR 105 ξεκινάει στις 21-22 Μαΐου στο αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών και θα περιλαμβάνει τέσσερις αγώνες ταχύτητας, μια ανάβαση και έναν ακόμη αγώνα που δεν έχει ανακοινωθεί. Οι συμμετέχοντες αγωνιζόμενοι οδηγοί θα είναι συνολικά δεκαεννέα (19).

Ως επίσημο ελαστικό σε αυτό το πρωτάθλημα ο Σ.Ο.Α.Α όρισε το Silverstone «FTZ Sport Type RR». Το συγκεκριμένο ελαστικό θα χρησιμοποιείται από όλα ανεξαιρέτως τα MG αυτοκίνητα που θα συμμετέχουν, σε διάσταση 195/50 R15 και γόμα S 578 ιδανική για όλες τις συνθήκες.

Για την συγκεκριμένη περίπτωση, τα ελαστικά θα προσφέρονται σε ειδική επιδοτούμενη τιμή για λόγους προώθησης και αρωγής του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Το ελαστικό FTZ Sport Type RR της Silverstone διαθέτει μοντέρνο σχεδιασμό και ασύμμετρο πέλμα που χαρακτηρίζεται από φαρδιές αυλακώσεις. Είναι βέβαιο ότι αυτό το ελαστικό θα προσφέρει εξαιρετικές επιδόσεις σε οδηγούς και αυτοκίνητα.

Η ΙΚΑΡΟΣ ΑΕΒΕ, αποκλειστική αντιπροσωπεία των ελαστικών Silverstone έχει προκηρύξει χρηματικό έπαθλο οδηγών πρωταθλήματος ενιαίου 2005 MG ZR 105, συνολικής αξίας 5.000 ευρώ. Το έπαθλο θα διανεμηθεί μεταξύ των οδηγών που θα έχουν διακριθεί μετά το τέλος του συγκεκριμένου Πρωταθλήματος και εφόσον έχουν συμμετέχει σ’ αυτό καθ’ όλη την διάρκεια του.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ