top icon
Πωλήσεις

70 χρόνια ΣΕΑΑ

Εκδήλωση για τα 70 χρόνια του Συνδέσμου Αντιπροσώπων Εισαγωγέων Αυτοκινήτων

Με μεγάλη λαμπρότητα και εορταστικό χαρακτήρα πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 7 Ιουνίου η εκδήλωση του Συνδέσμου Αντιπροσώπων Εισαγωγέων Αυτοκινήτων για τον εορτασμό της συμπλήρωσης 70 ετών από την ίδρυσή του, στο ξενοδοχείο Intercontinental, στις αίθουσες Ballroom. Η προσέλευση ξεπέρασε τα 1000 άτομα, μεταξύ των οποίων εξέχουσες προσωπικότητες από τον πολιτικό, ακαδημαϊκό, επιχειρηματικό και κοινωνικό κόσμο.

Η κυβέρνηση εκπροσωπήθηκε από τον Υπουργό κ. Π. Παναγιωτόπουλο, τους Υφυπουργούς κκ. Ν. Αγγελόπουλο, Γ. Γιακουμάτο, Π. Δούκα και η αντιπολίτευση από την κυρία Α. Διαμαντοπούλου. Την εκδήλωση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους ο κ. Ε. Μεϊμαράκης Γραμματέας της Κ.Ε. της ΝΔ, η Δήμαρχος Αθηναίων κα. Ν. Μπακογιάννη, ο Πρόεδρος του ΣΕΒ κ. Ο. Κυριακόπουλος, καθώς και πρέσβεις πολλών χωρών.

Η εκδήλωση είχε έντονα συγκινησιακό χαρακτήρα, αφού βραβεύτηκαν σημαντικές προσωπικότητες του κλάδου της επίσημης διανομής του αυτοκινήτου της χώρας μας, αλλά και «διεθνή» χαρακτήρα, αφού παραβρέθηκαν οι διάσημοι Έλληνες σχεδιαστές αυτοκινήτων που διαπρέπουν στο εξωτερικό, οι κκ. A. Βολάνης, A. Ζαπατίνας και Σ. Κωβός.

Στην ομιλία του ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του ΣΕΑΑ κ. Α. Ανδρικόπουλος, επεσήμανε το καθήκον αναγνώρισης και απόδοσης τιμής σε όλους τους επιχειρηματίες του αυτοκινήτου που συντελέσαν στη σημερινή καταξίωση της αυτοκίνησης στην Ελλάδα. Παράλληλα όμως, επεσήμανε την ανάγκη για χάραξη μακροπρόθεσμης πολιτικής οδικών μεταφορών στη χώρα μας, για δίκαιη και ανταποδοτική φορολόγηση των αυτοκινήτων, καθώς και για υιοθέτηση των νέων αντιρρυπαντικών τεχνολογιών, όπως οι σύγχρονοι κινητήρες diesel.

Στο τέλος της εκδήλωσης, προσφέρθηκαν ως αναμνηστικό δώρο αντίτυπα ενός λευκώματος, το οποίο αποτελεί μια σπουδαία εκδοτική δραστηριότητα του ΣΕΑΑ, που αποτυπώνει για πρώτη φορά και με αναλυτικό και τεκμηριωμένο τρόπο την ιστορία του κλάδου του αυτοκινήτου στην Ελλάδα από το 1896 ως σήμερα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ