top icon
Αγώνες

Seajets 43o Ράλλυ Παλάδιο στις 14 Δεκεμβρίου

Το Αθλητικό Σωματείο Start Line ανακοινώνει τη διεξαγωγή του Seajets 43ου Ράλλυ Παλάδιο το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2024, το οποίο θα διεξαχθεί στην ευρύτερη περιοχή των ΔήμωνΜάνδρας – Ειδυλλίας και Μεγαρέων.

Το Seajets 43ο Ράλλυ Παλάδιο, όπως είναι η φετινή του ονομασία, προσμετρά στο Κύπελλο Ράλλυ Ασφάλτου Νοτίου Ελλάδος, αποτελώντας τον 4ο και τελευταίο γύρο του συγκεκριμένου θεσμού. Ο αγώνας θα έχει ως επίκεντρο το λιμάνι της Νέας Περάμου, το οποίο θα φιλοξενεί τους χώρους εκκίνησης, τερματισμού, Service Park και Park Ferme του αγώνα.

Ράλλυ Παλάδιο

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι το Seajets 43ο Ράλλυ Παλάδιο θα περιλαμβάνει 9 ειδικές διαδρομές. Οι ειδικές διαδρομές “Μέγαρα” (1,2 χιλιόμετρα), “Άγιος Ιωάννης-Μέγαρα” (8,15 χιλιόμετρα) και “Μελετάκι” (8,08 χιλιόμετρα) θα επαναληφθούν τρεις φορές, με το τρίτο σκέλος του αγώνα να είναι νυχτερινό. Τα συνολικά αγωνιστικά χιλιόμετρα του Seajets 43ο Ράλλυ Παλάδιο αγγίζουν τα 52,29.

Για ακόμη μια χρονιά, την προσπάθεια του Αθλητικού Σωματείου Start Line θα στηρίξει η Τοπική Αυτοδιοίκηση, καθώς το Seajets 43ο Ράλλυ Παλάδιο θα βρίσκεται υπό την αιγίδα των Δήμων Μάνδρας – Ειδυλλίας και Μεγαρέων. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Seajets 43ο Ράλλυ Παλάδιο στα τηλέφωνα: 6988 805 069& 6944 308 148 και στο email: [email protected]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ