top icon
Αγορά

Το νέο Ford Puma από 23.647 ευρώ

Το Ford Puma προσφέρεται με νέους προνομιακούς όρους και ακόμα πιο προσιτή τιμή, η οποία ξεκινά από το ποσόν των 23.647 ευρώ.

Ταυτόχρονα, η γκάμα του νέου Ford Puma προσφέρει τώρα εκδόσεις για εταιρικούς πελάτες που εξασφαλίζουν μηδενικό φόρο για τον τελικό χρήστη, σε συνδυασμό με μηδενικά τέλη κυκλοφορίας. Εκτός από τα παραπάνω, υπάρχει η οκταετής εργοστασιακή εγγύηση Ford Protect, η οποία έρχεται να συνοδέψει όλες τις εκδόσεις του νέου Puma που διατίθενται στη χώρα μας. Τις προνομιακές τιμές διάθεσης στην ελληνική αγορά, τον μηδενικό φόρο εταιρικής χρήσης για συγκεκριμένες εκδόσεις και την οκταετή εργοστασιακή εγγύηση έρχονται να πλαισιώσουν τα ανταγωνιστικά προγράμματα χρηματοδότησης, τα οποία φέρουν την υπογραφή της Ford Finance προσφέροντας ευνοϊκούς όρους, όπως χαμηλό επιτόκιο 3,99%.

Ford Puma

Το νέο Ford Puma προσφέρει μια επιλογή ισχυρών και εξαιρετικά αποδοτικών κινητήρων με κατανάλωση καυσίμου από μόλις 5,4l/100 km, οι οποίοι διαθέτουν ήπια υβριδική τεχνολογία 48V. Όλοι οι κινητήρες βενζίνης EcoBoost Hybrid διαθέτουν μια ενσωματωμένη μίζα/γεννήτρια με κίνηση μέσω ιμάντα (BISG) στη θέση του στάνταρ εναλλάκτη, η οποία επιτρέπει την ανάκτηση και αποθήκευση της ενέργειας που συνήθως χάνεται κατά την πέδηση και την οδήγηση για τη φόρτιση μιας αερόψυκτης μπαταρίας ιόντων λιθίου 48 Volt.

Ford Puma

Ο τρικύλινδρος κινητήρας 1.0L EcoBoost Hybrid είναι διαθέσιμος στο Puma σε εκδόσεις με μέγιστη ισχύ 125 PSκαι 155 PS, σε συνδυασμό με το 7τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων Powershift διπλού συμπλέκτη της Ford, το οποίο παρέχει σε όλα τα οδηγικά σενάρια απρόσκοπτες αλλαγές για πιο εκλεπτυσμένη λειτουργία. Το αυτόματο αυτό κιβώτιο επιτρέπει ακόμα και το κατέβασμα τριών σχέσεων για ταχύτερο προσπέρασμα όταν οι οδηγοί απαιτούν μέγιστη επιτάχυνση.

Ανέκαθεν το Ford Puma φημίζονταν για το οδηγοκεντρικό DNA του. Και όπως είναι φυσικό το νέο μοντέλο δεν θα μπορούσε να παρεκκλίνει από τον κανόνα αυτό. Διαθέτοντας ένα κορυφαίο σε αποτελεσματικότητα και αίσθηση σύστημα διεύθυνσης και μια ανάρτηση απόδοση και άνεση σε κάθε είδους επιφάνεια, το νέο Ford Puma εκπληρώνει στο τον στόχο του ως ολοκληρωμένο crossover. Το νέο Puma παρέχει στον οδηγό τη δυνατότητα παραμετροποίησης της απόδοσης μέσω επιλέξιμων προφίλ οδήγησης (Drive Modes), τα οποία ανήκουν στο βασικό εξοπλισμό όλων των εκδόσεων συμβάλλοντας ώστε κάθε μετακίνηση να είναι προσαρμοσμένη στη διάθεση του οδηγού και στο είδος της διαδρομής.

Ford Puma

Στην αναβαθμισμένη σε σχεδίαση καμπίνα του νέου Ford Puma τις εντυπώσεις κερδίζουν οι ψηφιακές οθόνες, οι οποίες διαμορφώνουν ένα σύγχρονο περιβάλλον οδήγησης. Όλες οι εκδόσεις διαθέτουν έναν ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,8 ιντσών, ο οποίος προσφέρει τη δυνατότητα προσαρμογής όσον αφορά την απεικόνιση των ενδείξεων, ώστε κάθε φορά να προβάλλονται με ευκρινή γραφικά οι πληροφορίες που οι οδηγοί θεωρούν πιο χρήσιμες. Ένα ακόμα highlight είναι η κεντρική οθόνη αφής με διαγώνιο 12 ίντσες, η οποία διαθέτει οριζόντιο προσανατολισμό και είναι τοποθετημένη ψηλά στην κεντρική κονσόλα δίνοντας την αίσθηση ότι «αιωρείται».

Ford Puma

Με τους επιβάτες των πίσω καθισμάτων να απολαμβάνουν ανέσεις μεγαλύτερου αυτοκινήτου, ο χώρος φόρτωσης του νέου Ford Puma χρησιμοποιεί το Mega Box για τη μεταφορά δύο σετ μπαστουνιών του γκολφ σε όρθια θέση ή βρεγμένου και λασπωμένου εξοπλισμού μετά από υπαίθριες δραστηριότητες, καθώς πλένεται και καθαρίζεται εύκολα. Το Mega Box προσφέρει επιπλέον 80 λίτρα αποθηκευτικού χώρου στο δάπεδο του χώρου αποσκευών, κάτι που σημαίνει ότι αντικείμενα ύψους έως και περίπου 115 cm μπορούν να αποθηκευτούν όρθια. Με το Mega Box ο χώρος αποσκευών έχει χωρητικότητα 456 λίτρα με τα πίσω καθίσματα στη θέση τους, ενώ με την πλήρη αναδίπλωσή τους η μέγιστη χωρητικότητα φτάνει τα 1.216 λίτρα.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ