top icon
Αγώνες

H Toyota επιστρέφει στην F1 μέσω… Haas

H Toyota θα αποτελέσει εφεξής τον τεχνολογικό συνεργάτη της ομάδας Hass στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της F1.

Η ομάδα της Haas στη F1 ανακοίνωσε ότι θα συνεργαστεί στον τεχνικό τομέα με την Toyota Gazoo Racing, η οποία, ως γνωστόν, αποτελεί τον επίσημο βραχίονα της ιαπωνικής εταιρείας που ασχολείται με τις δράσεις της στον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Η εν λόγω συμφωνία θα οδηγήσει την Toyota -η οποία θα γίνει ο «Επίσημος Τεχνικός Συνεργάτης» της Haas- να ενώσει τις δυνάμεις της με την αμερικανική Haas σε μια σχέση στα πλαίσια της οποίας θα μοιράζονται γνώσεις και πόρους.

Toyota Gazoo Racing - F1 - Haas

Η Toyota Gazoo Racing θα παρέχει σχεδιαστικές, τεχνικές και κατασκευαστικές υπηρεσίες στην αμερικανική ομάδα, ενώ η Haas θα προσφέρει τη δική της τεχνογνωσία και εμπορικά οφέλη σε αντάλλαγμα.

Υπάρχουν αρκετοί τομείς όπου η Haas και η Toyota Gazoo Racing θα συνεργαστούν ως μέρος της συμφωνίας. Για παράδειγμα, οι οδηγοί και οι μηχανικοί της Toyota Gazoo θα συμμετάσχουν στις δοκιμές που θα πραγματοποιήσει η Haas – κάτι που θα τους όλους να κατανοήσουν τις προκλήσεις των σύγχρονων μονοθεσίων της F1 σε πραγματικό περιβάλλον.

Toyota Gazoo Racing - F1 - Haas

Επιπλέον, το προσωπικό της Toyota Gazoo Racing θα βοηθήσει τη Haas στην αεροδυναμική ανάπτυξη, καθώς και στη σχεδίαση και την κατασκευή εξαρτημάτων από ανθρακονήματα για την F1 που θα χρησιμοποιηθούν από την ομάδα.

Ως μέρος της συμφωνίας, από το Grand Prix των Ηνωμένων Πολιτειών του επόμενου Σαββατοκύριακου, η επωνυμία της Toyota Gazoo Racing θα εμφανίζεται στα μονοθέσια της Hass που οδηγούν οι Nico Hulkenberg και Kevin Magnussen.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η νεότερη συμφωνία της Haas με την Toyota Gazoo Racing έχει λάβει τις… ευλογίες της Ferrari, η οποία προμηθεύει την αμερικανική ομάδα με κινητήρες, κιβώτια ταχυτήτων και άλλα μηχανικά μέρη.

Toyota Gazoo Racing - F1 - Haas

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Toyota Gazoo Racing - F1 - Haas
  • Toyota Gazoo Racing - F1 - Haas
  • Toyota Gazoo Racing - F1 - Haas
  • Toyota Gazoo Racing - F1 - Haas
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ