top icon
Αγώνες

WRC – Ράλλυ Χιλής: Μείνετε συντονισμένοι…

Δεν προκύπτουν συμπεράσματα από το σημερινό, πρώτο σκέλος του αγώνα στη Χιλή. Πως όμως εξελίχθηκε η μάχη σε έξι ειδικές διαδρομές, εκ των οποίων οι τρεις επαναλαμβανόμενες;

Με ακύρωση της πρώτης ε.δ. αφού οι θεατές ζουν επικινδύνως και με τον Sebastian Ogier να χάνει σχεδόν δυο λεπτά με κατεστραμμένο τροχό στην επόμενη.

Η συνέχεια, όπως είναι συνδεδεμένη με την κατάταξη, δεν αφήνει περιθώρια για προβλέψεις, αφού ο Ott Tanak αξιοποιεί το Hyundai i20 N Rally1 και προβληματίζει την αρμάδα των Toyota που φαίνονται όμως εξαιρετικά τοποθετημένοι για τη συνέχεια, που αφορά και στη βαθμολογία του Πρωταθλήματος Kατασκευαστών. Ο Εσθονός vs Toyota και του αρέσει αυτό και δεν το κρύβει και απελευθερωμένος από τους δικούς του «παίζει» καλύτερα στην κόψη του ξυραφιού. Σοβαρός και ιδιαίτερα προσεκτικός ο Thierry Neuville που ανοίγει δρόμο, ενώ ο Esapekka Lappi αστοχεί και χάνει χρόνο από λάστιχο.

Elfyn Evans - WRC

Elfyn Evans

Ο Elfin Evans στην αναπνοή του OttTanak, ενώ στο προσωρινό βάθρο ο Kalle Rovanpera γνωρίζει πως ο αγώνας ουσιαστικά αρχίζει αύριο, όντας και η μεγάλη ήμερα του αγώνα, με την πρώτη ε.δ, του Σαββάτου στις 15.00 δική μας ώρα. Ακολουθούν σε απόσταση βολής, ο Sami Pajari σε αγώνα με τον Gregorie Munster στον καλύτερο του αγώνα του Βέλγου με το Ford Puma Rally 1 στο WRC. Ο Φινλανδός από την πλευρά του, δεν αντιμετωπίζει προβλήματα προσαρμογής στο «καλό” Yaris, oταν ο Martin Sesks αντιμετωπίζει τα δικά του στο χωμάτινο τερέν της Χιλής και έχει κλαταρίσματα που τον θέτουν σε καθεστώς SR για τη συνέχεια.

Ο Sebastien Ogier; Καλύπτει, κερδίζοντας τις τέσσερις από τις έξι ε.δ, οδηγώντας όπως ξέρει, όταν δεν χάνεται σε δηλώσεις εναντίον όλων, προδίδοντας εκνευρισμό που δεν του ταιριάζει.

Kalle Rovanpera - WRC

Kalle Rovanpera

Στο WRC2, όπως το έχουμε σημειώσει ξανά, όταν ο Gryazin δημιουργεί με το «Σε Τρουά», δεν αντιμετωπίζεται. Το ξέρουν στη Skoda οπότε ο Gus Greensmith πιέζει, όταν ο Oliver Solberg ελέγχει τον Rossel, όλοι, ακόμα και ο Solans με το GRYaris σε αγώνα τακτικής, ώστε να μην κριθεί ο τίτλος στη Χιλή.

Αύριο, η σπουδαία ημέρα, υπενθυμίζοντας πως Neville, Hyundai και Solberg προηγούνται στα Πρωταθλήματα._ Σ.Χ.

Nikolay Gryazin - WRC

Nikolay Gryazin

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ