top icon
Επικαιρότητα

Oδηγούμε το Mitsubishi Colt CZC Turbo

Ακολουθώντας μια αρκετά… καλοκαιρινή διαδρομή, με αφετηρία την «καυτή» Αθήνα και κατάληξη, το όμορφο νησί του Πόρου, είχαμε την ευκαιρία να «γευτούμε» για πρώτη φορά το νέο «μωρό» της Mitsubishi.
 
Και μάλιστα, στην πιο «ζωηρή» του έκδοση, με τον υπερτροφοδοτούμενο 1.500άρη κινητήρα των 150 ίππων να προσφέρει για μία ακόμα φορά τις υπηρεσίες του κάτω από το εμπρός καπό.
 
Το διττό σε χαρακτήρα CZC Turbo, με τη σκληρή αναδιπλούμενη οροφή, που ανοιγοκλείνει ηλεκτρικά σε χρόνο 22 μόλις δλ., έρχεται σήμερα να συμπληρώσει τη γκάμα του ολοένα και πιο δημοφιλούς Colt απευθυνόμενο σ’ ένα αρκούντως νεανικό κοινό.
 
Όντας διακριτικά σπορτίφ και ευχάριστο στο δρόμο, ταχύ, αν μη τι άλλο, χάρη στη ζωντάνια του ΜIVEC κινητήρα, άκαμπτο όσον αφορά το σύνολο της κατασκευής, την επιμέλεια της οποίας έχει αναλάβει ο γνωστός οίκος Pininfarina, αλλά και καλοφτιαγμένο, ενγένει, αναμφίβολα αποτελεί μία ευχάριστη νότα στο συγκεκριμένο είδος αυτοκινήτων, η παρουσία των οποίων ολοένα και πολλαπλασιάζεται. 
 
Στη χώρα μας, οι πρώτες παραδόσεις αυτοκινήτων ξεκινούν στα τέλη του επόμενου μήνα, λόγω έλλειψης διαθεσιμότητας. Σύμφωνα με την ελληνική αντιπροσωπεία, η τιμή για την υπερτροφοδοτούμενη έκδοση των 1,5 λίτρων είναι 23.990 ευρώ και για την ατμοσφαιρική των 109 ίππων 19.590 ευρώ._Χ.Α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ