top icon
Αγορά

Volkswagen: Εκδόσεις Essential για τα Taigo, T-Cross και T-Roc

Η Kosmocar – Volkswagen ενσωματώνει την έκδοση Essential στον τιμοκατάλογό της, μετά τα Tiguan και Golf, και για τα μοντέλα Taigo, T-Cross και T-Roc.

Δεν είναι μόνο ο εξοπλισμός, τα μοναδικά χαρακτηριστικά σχεδίασης και οι τεχνολογίες αιχμής στα συστήματα άνεσης, ασφάλειας και υποβοήθησης του οδηγού που κάνει τις εκδόσεις Essential να ξεχωρίζουν, αλλά και η ελκυστική και προσιτή τιμή τους από 19.500€, 19.950€ και 25.700€ αντίστοιχα για το κάθε μοντέλο.

Οι νέες εκδόσεις Essential διατίθενται με έναν υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα βενζίνης (TSI) των 70 kW (95 PS) που συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων 5 σχέσεων για τα Taigo και T-Cross. Το T-Roc διατίθεται με έναν κινητήρα βενζίνης 1.0 TSI των 85 kW (116 PS) καθώς και με έναν κινητήρα diesel 2.0 TDI των 85 kW (116 PS). Οι δύο αυτοί κινητήρες συνδυάζονται με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων των έξι σχέσεων.

Αξίζει να τονιστεί ότι οι εκδόσεις Essential, όπως και όλα τα μοντέλα της Volkswagen, συνοδεύονται από τέσσερα χρόνια εργοστασιακή εγγύηση, προσφέροντας ασφάλεια και ξεγνοιασιά.

Volkswagen T-Cross

Ενδεικτικά, ο βασικός εξοπλισμός των εκδόσεων Essential περιλαμβάνει:

Προβολείς LED & πίσω φώτα τεχνολογίας LED
Σύστημα επιτήρησης περιβάλλοντος χώρου με σύστημα φρεναρίσματος έκτακτης ανάγκης και λειτουργία αναγνώρισης πεζών
Σύστημα αναγνώρισης σημάτων κυκλοφορίας
Lane assist – Ενεργό σύστημα διατήρησης λωρίδας κυκλοφορίας, με ενεργή υποβοήθηση στο τιμόνι
Αισθητήρες υποβοήθησης στάθμευσης πίσω
Κλιματισμό
Πολυλειτουργικό τιμόνι
Digital Cockpit – Ψηφιακός πίνακας οργάνων με έγχρωμη οθόνη 8’’
Σύστημα Infotainment «Composition» με έγχρωμη οθόνη αφής 8’’
Ψηφιακή ραδιοφωνική λήψη DAB+
Προβολή και χειρισμός εφαρμογών smartphone (Google Android Auto και Apple Car Play
Ψηφιακές υπηρεσίες Volkswagen Connect

Volkswagen Taigo

Στη γκάμα της Volkswagen προστίθενται και οι παρακάτω κινητήρες/εκδόσεις ανά μοντέλο, καλύπτοντας μια ευρεία γκάμα αναγκών και επιθυμιών.

Ειδικότερα
– O κινητήρας βενζίνης 1.0 TSI με ισχύ 116 PS και χειροκίνητο κιβώτιο θα είναι πλέον διαθέσιμος στην ελληνική αγορά στις εκδόσεις Life, More&Style για το Taigo.
– O κινητήρας βενζίνης 1.5 TSI 150 PS με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων DSG που είχε αρχικά λανσαριστεί μόνο στην R-Line, τώρα θα διατίθεται και στις εκδόσεις Life και More στο T-Cross.
– Ο κινητήρας ντίζελ 2.0 TDI με ισχύ 116 PS και μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων λανσάρεται και στην έκδοση Life του T-Roc πέρα από την εισαγωγική Essential.
– O κινητήρας βενζίνης 2.0 TSI με τετρακίνηση 4MOTION, απόδοση 265 PS και αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων DSG στο Tiguan.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ