top icon
Επικαιρότητα

Dongfeng Peugeot Citroen Automobile

Η Επιτροπή Ρύθμισης Τραπεζικών Λειτουργιών της Κίνας εξουσιοδότησε την εταιρεία χρηματοδότησης αυτοκινήτων Dongfeng Peugeot Citroen (DPCAFC) να ξεκινήσει την παροχή υπηρεσιών χρηματοδότησης αυτοκινήτων στην Κίνα. Με κεφάλαιο 500 εκατομμύρια RMB, η νέα εταιρία χρηματοδότησης ανήκει στην Τράπεζα της Κϊνας (50%), στην Dongfeng Peugeot Citroen Automobile (DPCA) (25%), και στην Banque PSA Finance (25%).
 
Θα παρέχει δυνατότητες χρηματοδότησης για τους αντιπροσώπους της Dongfeng Peugeot και Dongfeng Citroen, αλλά και χρηματοδοτικές λύσεις για τους κινέζους αγοραστές αυτοκινήτων. Οι εργασίες θα τεθούν σε ισχύ τον Ιούλιο στο Πεκίνο, πριν να επεκταθούν σε όλη τη χώρα.
 
Η νέα αυτή συνεργασία θα απολαμβάνει την υποστήριξη του χρηματοοικονομικού δικτύου της Τράπεζας της Κίνας, όπως επίσης και την εξειδικευμένη γνώση στις χρηματοδοτήσεις αυτοκινήτων της Banque PSA Finance, μία θυγατρική της PSA-Peugeot Citroen που λειτουργεί σε 18 χώρες στην Ευρώπη και τη Λατινική Αμερική.
 
Ενισχύοντας τη στρατηγική marketing των Dongfeng Peugeot και Dongfeng Citroen, η επιτυχής έναρξη των εργασιών αντιπροσωπεύει ένα νέο μεγάλο βήμα στην ανάπτυξη της DPCA, μιας συνεργασίας μεταξύ της PSA-Peugeot Citroen και της Dongfeng Motor Group.
 
Το 2005, οι πωλήσεις της DPCA αυξήθηκαν κατά 57,5%, σε 140.400 μονάδες από 89.100 το 2004, σε μία αγορά που αναπτύχθηκε κατά 24%. Εκτιμάται ότι οι πωλήσεις το 2006 θα είναι περισσότερες από 200.000 αυτοκίνητα.
 
Για να υποστηρίξει αυτό το ρυθμό ανάπτυξης, η DPCA ενισχύει τον προγραμματισμό προϊόντος της, με τρία νέα μοντέλα που θα λανσαριστούν το 2006: το Peugeot 206 το Μάρτιο, το Citroen C-Triomphe τον Απρίλιο και ένα νέο Citroen ενός όγκου στο τέλος του χρόνου.
 
Επιπλέον, η εταιρεία εφαρμόζει ένα φιλόδοξο πρόγραμμα επέκτασης. Αφού διπλασίασε την παραγωγή στο εργοστάσιο του Wuhan σε 300.000 αυτοκίνητα το χρόνο έως το 2008, υπάρχουν δρομολογημένα σχέδια ανεύρεσης χώρου για ένα νέο εργοστάσιο παραγωγής. Η τοποθεσία του νέου εργοστασίου και το χρονοδιάγραμμα κατασκευής θα ανακοινωθούν στους επόμενους μήνες.   
 
Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ