top icon
Κόσμος

To Ford Ranger μπαίνει στην πρίζα

Παγκόσμια πρεμιέρα για το νέο plug-in υβριδικό Ford Ranger PHEV, στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, στην έκθεση επαγγελματικού αυτοκινήτου «IAA Transportation» στο Ανόβερο.

Η Ford Pro θα πραγματοποιήσει το παγκόσμιο δημόσιο ντεμπούτο του ολοκαίνουργιου plug-in υβριδικού Ranger στο περίπτερό της, στο πλαίσιο της φετινής παρουσίας της εταιρείας στην έκθεση επαγγελματικού αυτοκινήτου «IAA Transportation». Το πρώτο plug-in υβριδικό μοντέλο στην κατηγορία των pick-up οχημάτων συνδυάζει έναν ηλεκτροκινητήρα με τον βενζινοκινητήρα EcoBoost των 2,3 λίτρων της Ford αποδίδοντας τη μεγαλύτερη ροπή από οποιοδήποτε άλλο μοντέλο της οικογένειας Ranger και όλα αυτά χωρίς συμβιβασμούς στο ωφέλιμο φορτίο, την ικανότητα ρυμούλκησης και τις εκτός δρόμου ικανότητες. Εκτός από την παρουσίαση του ολοκαίνουργιου αυτού μοντέλου στο περίπτερό της, η Ford Pro θα φιλοξενεί σημαντικά στελέχη του προγράμματος εξέλιξης του νέου Ranger PHEV, τα οποία θα είναι διαθέσιμα για να απαντήσουν σε ερωτήσεις.

Το περίπτερο της Ford Pro στην έκθεση επαγγελματικού αυτοκινήτου «IAA Transportation» θα φιλοξενήσει επίσης την πιο πρόσφατη και εξηλεκτρισμένη σειρά μοντέλων της οικογένειας Transit, καθώς και ένα αναδυόμενο Liive Centre που θα χρησιμοποιεί δεδομένα συνδεδεμένων οχημάτων για την αύξηση του χρόνου λειτουργίας και της παραγωγικότητας των πελατών. Η έκθεση «IAA Transportation 2024» θα λάβει χώρα στο Ανόβερο της Γερμανίας από τις 17 έως τις 22 Σεπτεμβρίου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ