top icon
Διεθνείς αγώνες

Στο FIA European Autocross Championship ο Αλέξανδρος Παπαευθυμίου

Ο Αλέξανδρος Παπαευθυμίου, στις 13 και 14 Σεπτεμβρίου στη Γαλλία, θα λάβει μέρος σε ένα σημαντικό θεσμό του διεθνούς motorsport, στο «FIA European Autocross Championship».

Το ταλέντο και το πάθος των Ελλήνων θα αναδειχθούν και θα εκφραστούν από τον δεκαεπτάχρονο οδηγό αγώνων στο «FIA European Autocross Championship» που πραγματοποιείται το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στην πίστα Saint Igny de Vers στην Ανατολική Γαλλία. Εκεί θα συναντηθούν οι κορυφαίοι οδηγοί CrossCar της Ευρώπης σε ένα αγώνα που αποτελεί την πρεμιέρα του Αλέξανδρου στον φετινό θεσμό. Ο Αλέξανδρος Παπαευθυμίου προέρχεται από το karting, έχοντας κατακτήσει δύο Πανελλήνιους τίτλους (Πρωτάθλημα 2019 και Κύπελλο 2017) και την εμπειρία των διεθνών αγώνων από την συμμετοχή του στο FIA Karting Academy Trophy Academy 2021 μεταπήδησε στο CrossCar με κόουτς τον Βαγγέλη Σωτήρχο (Semog Greece). Άμεση ήταν η προσαρμοστικότητα του Αλέξανδρου απο την ασφαλτινη πίστα του karting στην χωμάτινη απαιτητική του CrossCar. H αμεσότητα έφερε σύντομα εξαιρετικά αποτελέσματα, κορυφαίες επιδόσεις και την προσέγγιση χορηγού προκειμένου να ακολουθήσει τον θεσμό του FIA European Autocross Championship.

Η Nolte Kitchens, κορυφαία γερμανική εταιρεία κατασκευής επίπλων κουζίνας συμπορεύεται πλέον με το νεαρό οδηγό στο διεθνή του οδοιπορικό. Στο σημείωμα της η Nolte Kitchens για την επιλογή του Αλέξανδρου αναφέρει: ”Ως Χορηγοί του Αλέξανδρου Παπαευθυμίου, είμαστε ενθουσιασμένοι να ανακοινώσουμε τη συμμετοχή του στο FIA European Autocross Championship που θα διεξαχθεί στο Saint-Igny-de-Vers της Γαλλίας, από τις Saint-Igny-de-Vers 13-14 Σεπτεμβρίου 2024. Ο Αλέξανδρος έχει δείξει απίστευτη αφοσίωση και ταλέντο, και πιστεύουμε ότι είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει αυτή τη διεθνή πρόκληση. Στη Nolte Kitchens Greece, εκτιμούμε το πάθος, την ακρίβεια και την καινοτομία – αξίες που ο Αλέξανδρος ενσαρκώνει τόσο στην πίστα όσο και εκτός αυτής. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στον αγώνα!”

Alexandros Papaefthymiou

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ