top icon
Επικαιρότητα

Ford Transit: Van Of The Year 2007

Η επιτροπή του θεσμού «Van of the Year», που αποτελείται από μία ανεξάρτητη ομάδα δημοσιογράφων κορυφαίων περιοδικών επαγγελματικού αυτοκινήτου, εκπροσωπώντας 19 Ευρωπαϊκές χώρες, μεταξύ αυτών και η Ελλάδα η οποία εκπροσωπείται από το περιοδικό ΤΡΟΧΟΙ & TIR και τον κ. Εμμ. Αγριμανάκη, απένειμε στο νέο Ford Transit τον τον τίτλο του Van της Χρονιάς 2007.
 
Στην επίσημη δήλωσή της, η επιτροπή που ανέδειξε το Van της Χρονιάς ανέφερε: «Με την ευκαιρία ανακοίνωσης της απόφασης, η επιτροπή θα ήθελε να εκφράσει την έκπληξή της για το γεγονός ότι οι μηχανικοί της Ford πήραν ένα από τα καλύτερα Ευρωπαϊκά van και το έκαναν ακόμα καλύτερο. Στην κυκλοφορία της πόλης ή στους μεγάλους αυτοκινητόδρομους, η οδική συμπεριφορά του Transit είναι εξαιρετική». 
 
«Η συχνή παρακολούθηση των επιθυμιών των χρηστών van οδήγησε και σε μερικές άλλες ενδιαφέρουσες βελτιώσεις» ανέφερε η δήλωση της επιτροπής «Van of the Year». «Ο επιλογέας ταχυτήτων που τοποθετείται στο ταμπλό αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα, όπως και το αυτοφορτιζόμενο αδιάβροχο κλειδί. Άλλα παραδείγματα είναι η προσθήκη μιας νέας έκδοσης μεσαίου μεταξονίου με χαμηλή οροφή και ένα νέο μοντέλο με εμπρός άξονα βαρέως τύπου».
 
Η επιτροπή εκθείασε επίσης  τη δημιουργία της νέας έκδοσης All-Wheel-Drive Transit, και την επιβεβαίωση ότι το Ηλεκτρονικό Σύστημα Ελέγχου Ευστάθειας (ESP) ανάλογα με το φορτίο θα είναι στάνταρ σε όλα τα πετρελαιοκίνητα μοντέλα Transit van, bus και kombi από τον Ιανουάριο του, 2007, ενώ θα ακολουθήσουν τα μοντέλα chassis cab και με διπλούς πίσω τροχούς αργότερα το 2007.
 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ