top icon
Αγώνες

On Sale Rally Team: Διήμερο test για τους Κεχαγιά – Πετρόπουλο με το Skoda Fabia RS Rally2

Οι Γιώργος Κεχαγιάς – Νίκος Πετρόπουλος ολοκλήρωσαν με επιτυχία το διήμερο test προετοιμασίας με το Skoda Fabia RS Rally2 της On Sale Rally Team.

Επιτυχημένο ήταν το διήμερο test προετοιμασίας πριν την διεξαγωγή του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις για ακόμη ένα πλήρωμα της On Sale Rally Team, με τους Γιώργο Κεχαγιά – Νίκο Πετρόπουλο να καλύπτουν αρκετά αγωνιστικά χιλιόμετρα με το Skoda Fabia RS Rally2 το οποίο για πρώτη φορά οδήγησε ο Πρωταθλητής Ράλλυ Χώματος του 2019. Μετά το διήμερο δοκιμών των Λάμπρου Αθανασούλα – Νίκου Ζακχαίου ήρθε η σειρά των Κεχαγιά – Πετρόπουλου για να πραγματοποιήσουν το δικό τους διήμερο test προετοιμασίας ενόψει ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις.

Το πλήρωμα της On Sale Rally Team βρέθηκε στην Ορεινή Κορινθία για να δοκιμάσει για πρώτη φορά το Skoda Fabia RS Rally2 σε συνθήκες οι οποίες προσομοιάζουν όσο το δυνατόν καλύτερα το τι θα συναντήσει το πλήρωμα της ομάδας μας στις ειδικές διαδρομές του φετινού ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις. Κατά τη διάρκεια του διημέρου πραγματοποιήθηκαν περισσότερα από 100 χιλιόμετρα σε σκληροτράχηλες ειδικές διαδρομές, με τους Γιώργο Κεχαγιά – Νίκο Πετρόπουλο να δουλεύουν σε πολλούς τομείς του νέου για αυτούς αγωνιστικού αυτοκινήτου. Μετά το τέλος του διήμερου test, το πλήρωμα της On Sale Rally Team εξέφρασε την ικανοποίηση του για το πως «δουλεύει» στις απαιτητικές συνθήκες των χωμάτινων διαδρομών της Ελλάδας το Skoda Fabia RS Rally2 και πως ανυπομονεί να βρεθεί στην ράμπα της εκκίνησης του εθνικού μας αγώνα.

Δηλώσεις

Ο κ. Νίκος Κωνσταντόπουλος Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου On Sale δήλωσε: «Είναι πολύ σημαντικό να βλέπουμε τα πληρώματα της On Sale Rally Team χαρούμενα μετά από τα test καθώς αυτό σημαίνει πως βαδίζουμε στο σωστό δρόμο. Οι Γιώργος Κεχαγιάς – Νίκος Πετρόπουλος τις δύο ημέρες των δοκιμών με το Skoda Fabia RS Rally2 δούλεψαν σε πολλούς τομείς, καθώς μην ξεχνάμε πως το συγκεκριμένο αγωνιστικό είναι κάτι νέο για τον Γιώργο. Το πλήρωμα μας πλέον είναι πανέτοιμο για το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις και είμαι σίγουρος πως θα αποσπάσει ένα καλό αποτέλεσμα στον εθνικό μας αγώνα».

Ο Γιώργος Κεχαγιάς ανέφερε: «Το να οδηγείς ένα καινούργιο αγωνιστικό είναι κάτι πολύ όμορφο και ευχαριστώ την On Sale Rally Team που μου έδωσε αυτή την ευκαιρία. Το Skoda Fabia RS Rally2 είναι ένα εκπληκτικό αυτοκίνητο το οποίο έχει κάποιες ομοιότητες με το Skoda Fabia Rally2 evo το οποίο οδηγούσα τα προηγούμενα έτη αλλά και αρκετές ιδιαιτερότητες. Τώρα όσον αφορά το test αυτό ήταν πολύ αποδοτικό καθώς δουλέψαμε σε πολλούς τομείς. Θεωρώ με την προετοιμασία και την δουλειά που έχουμε κάνει πως είμαστε σε πάρα πολύ καλό επίπεδο και ευελπιστώ αυτό να φανεί στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις».

Ο Νίκος Πετρόπουλος εν συνεχεία δήλωσε: «Είμαστε στην τελική ευθεία για το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις. Ολοκληρώσαμε με επιτυχία το διήμερο test και τώρα στρέφουμε την προσοχή στον εθνικό μας αγώνα. Πιστεύω πως όλοι μας στην On Sale Rally Team ανυπομονούμε να περάσουν οι μέρες ώστε πλέον να μπούμε σε αγωνιστικούς ρυθμούς».

Ποιος θεωρείτε ότι θα είναι ο νικητής του φετινού EKO Ράλλυ Ακρόπολις;

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ