top icon
Κόσμος

Το νέο Volvo XC90 «έρχεται» στις 4 Σεπτεμβρίου

Η Volvo θα αποκαλύψει στις 4 Σεπτεμβρίου το ανανεωμένο και υβριδικό XC90 ταυτόχρονα με το αμιγώς EΧ90 που επισήμως λανσάρεται στην αγορά.

Σε μια εκδήλωση με τίτλο «Ημέρα 90-90» που θα πραγματοποιηθεί σε έναν ολοκαίνουργιο χώρο υψηλής αρχιτεκτονικής στο Γκέτεμποργκ που ενσωματώνει την ιστορία και τις αξίες της Volvo, ο Σουηδός κατασκευαστής αναμένεται να αποκαλύψει πλήρως και για πρώτη φορά το ανανεωμένο XC90.

Η ανανέωση του XC90 αναμένεται να εισάγει την πρώτη σημαντική αναθεώρηση της σχεδιαστικής ταυτότητας του μεγάλου SUV της Volvo από την κυκλοφορία του το 2015, ευθυγραμμίζοντάς την, όπως όλα μαρτυρούν, με εκείνη του ηλεκτρικού EX90.

Από την μία και μοναδική teaser φωτογραφία που έδωσε στη δημοσιότητα η Volvo αυτό που είναι άμεσα διακριτό είναι η σχεδίαση των νέων εμπρός φώτων που υιοθετούν τη γνώριμη «τεχνοτροπία» του Σουηδού κατασκευαστή.

Προς το παρόν, η εταιρεία δεν ανακοινώνει κανένα άλλο στοιχείο για το ανανεωμένο XC90. Πολλώ δε μάλλον, για το τι θα κρύβεται κάτω από τις μεταλλικές του επιφάνειες. Εν προκειμένω, όλα δείχνουν ότι το νέο XC90 θα διαθέτει μια β με αυξημένη ισχύ και υψηλή αποδοτικότητα.

Ολόκληρη η εκδήλωση της παρουσίασης του νέου Volvo XC90 θα μεταδοθεί στο 9090day.volvocars.com.

Volvo Diesel

Ποιος θεωρείτε ότι θα είναι ο νικητής του φετινού EKO Ράλλυ Ακρόπολις;

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ