top icon
Κόσμος

Έρχεται το νέο MG ZS με υβριδικό σύνολο

Στις 28 Αυγούστου θα γίνει η αποκάλυψη του νέου MG ZS, το οποίο αναμένεται να εφοδιάζεται με το υβριδικό σύστημα του MG3 με τους 194 ίππους.

Το MG ZS περνάει στη δεύτερη γενιά του και είναι έτοιμο να παρουσιαστεί προς το τέλος του μήνα. Η πρώτη γενιά του έκανε πρεμιέρα το 2017 και τώρα ήρθε η ώρα της ανανέωσης, με ένα νέο μοντέλο που θα έχει σημαντικές αλλαγές, τόσο σε εμφάνιση, όσο και σε μηχανικά μέρη.

Η αποκάλυψη του νέου ZS έχει προγραμματιστεί να γίνει στις 28 Αυγούστου και θα ακολουθήσει το λανσάρισμα του μοντέλου που θα γίνει προς το τέλος του έτους.

Σχεδιαστικά θα αντλεί έμπνευση από τα νέα MG3 και MG5, με τη μάσκα που κατεβαίνει πιο χαμηλά να αποτελεί τη νέου του ταυτότητα. Ανάλογα τα φωτιστικά σώματα είναι ανασχεδιασμένα, όπως φαίνεται και στην ενδεικτική φωτογραφία του θέματος, που έδωσε στη δημοσιότητα η MG.

Πιο ήπιες είναι οι αλλαγές στο προφίλ του αυτοκινήτου, καθώς διατηρήθηκαν οι γραμμές που συνοδεύουν τα μοντέλα της εταιρείας, όπως επίσης και οι κλασικές χειρολαβές των θυρών. Ανάλογα θα είναι τα πράγματα και στο πίσω μέρος, εκεί που αναμένεται να έχουν γίνει οι μικρότερες αλλαγές.

Η νέα γενιά του MG ZS αναμένεται να επωφεληθεί από την έλευση του νέου υβριδικού συνόλου που είδαμε για πρώτη φορά στο MG3. Πιο αναλυτικά θα εφοδιάζεται με το αυτοφορτιζόμενο σύνολο που αποτελείται από έναν ατμοσφαιρικό 1.500άρη κινητήρα βενζίνης και συνδυάζεται με ένα ηλεκτρικό μοτέρ, με μπαταρία 1,83 kWh που συνδυαστικά αποδίδουν 194 ίππους.

Δείτε επίσης: Δοκιμάζουμε το νέο MG3 Hybrid+

Η μετάδοση της κίνησης θα περνάει στους εμπρός τροχούς, μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων 3 σχέσεων. Με δεδομένα τα στοιχεία που έχουμε από το MG3, το νέο MG ZS αναμένεται να συνδυάζει επιδόσεις με οικονομία καυσίμου και επιπλέον, θα προσφέρει αξιόλογους χώρους.

MG

Ποιος θεωρείτε ότι θα είναι ο νικητής του φετινού EKO Ράλλυ Ακρόπολις;

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ