top icon
Αγώνες

VE Rally Team- EKO Rally Acropolis 2024: Η συνήθεια που έγινε λατρεία

Η ομάδα της VE Rally Team συμμετέχει για τέταρτη συνεχή χρονιά στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλλυ, ανανεωμένη, με νέα χρώματα και υψηλές φιλοδοξίες.

Το πλήρωμα της ομάδας που φέτος αποτελούν οι Βασίλειος Βελάνης και Ηλίας Παναγιωτούνης, θα επιδιώξει να φτάσει για τέταρτη συνεχή φορά στον τερματισμό διεκδικώντας τη διάκριση ανάμεσα στα πληρώματα της κατηγορίας WRC2 και μία από τις πρώτες θέσεις στην άτυπη ελληνική κατάταξη. Μετά τις επιτυχημένες παρουσίες τα τελευταία χρόνια, οι οποίες συνοδεύτηκαν από την έκτη θέση στην κατηγορία WRC3 και την τέταρτη μεταξύ των Ελλήνων το 2021, τη δεύτερη ανάμεσα στα ελληνικά πληρώματα το 2022, και την 11η στην κατηγορία WRC2 Challenger το 2023, το δίδυμο της ομάδας θα αγωνιστεί και πάλι απέναντι στα κορυφαία πληρώματα του κόσμου με ένα Skoda Fabia RS Rally2 στην κατηγορία WRC2 του πρωταθλήματος.VE Rally Team

Θέλουμε να κάνουμε αισθητή την παρουσία της ομάδας μας και φέτος στο Ράλλυ Ακρόπολις, να προσφέρουμε θέαμα στον κόσμο που θα βρεθεί στα βουνά και να διασκεδάσουμε μέσα στα bucket του κορυφαίου αγωνιστικού της κατηγορίας Rally2. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στα πολλά Ελληνικά πληρώματα που θα συμμετέχουν! δήλωσε ο οδηγός της ομάδας Βασίλειος Βελάνης. Την ευθύνη συντήρησης του αυτοκινήτου έχει και φέτος η Topp-Cars Rally Team με τον ακούραστο manager της ομάδας Ρόμπερτ Ναχμία να έχει αναλάβει το συντονισμό της όλης προσπάθειας.

VE Rally Team

Μεγάλος χορηγός της φετινής συμμετοχής της VE Rally Team είναι το VEL Investment Fund. Το VEL Investment Fund δραστηριοποιείται εκτενώς σε όλη την Ευρώπη (αλλά και την Ασία), εστιάζοντας στον τομέα του Real Estate, το private equity, τις start-up εταιρείες, τον ξενοδοχειακό κλάδο, καθώς και τον εμπορικό και βιομηχανικό τομέα. Την προσπάθεια στηρίζουν η Toyotomi, ηγέτιδα μάρκα στην αγορά κλιματισμού και θέρμανσης, η Ergorom, κατασκευαστική εταιρεία με έδρα τη Ρουμανία που ειδικεύεται σε ανακαινίσεις εσωτερικών χώρων και η vodka Serkova, ένα από τα κορυφαία ποτά της αγοράς. Στο πλευρό της ομάδας θα είναι επίσης η Cosmote TV που προβάλλει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ στην Ελλάδα αλλά και τους αγώνες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ και οι 4Τροχοί, το κορυφαίο περιοδικό αυτοκινήτου της πατρίδας μας, με ιδιαίτερη ευαισθησία στους αγώνες και στις προσπάθειες των Ελληνικών πληρωμάτων.

VE Rally Team

Το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις διεξάγεται από τις 5 έως τις 8 Σεπτεμβρίου με κέντρο τη Λαμία και περιλαμβάνει 15 από τις σκληρότερες ειδικές διαδρομές του κόσμου σε Αττική, Κορινθία, Βοιωτία, Φθιώτιδα, Φωκίδα και Ευρυτανία. Το φετινό highlight του αγώνα, που θα διαδεχθεί την υπερειδική στο Σύνταγμα το 2021, την αντίστοιχη στο Ο.Α.Κ.Α. το 2022, και αυτή στην Πλατεία Νερού το 2023, θα είναι η Super Special Stage στο Σ.Ε.Α Σείριος, την οποία αναμένεται να παρακολουθήσουν από κοντά πολλές χιλιάδες θεατές και εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο.

Γνωρίστε το δίδυμο της VE Rally Team

Οδηγός: Βασίλειος Βελάνης
Πρώτος Αγώνας: Ολυμπιακό Ράλλυ 2007 – Ford Escort MKI
Σημαντικότερες Επιτυχίες:
2 φορές Πρωταθλητής Ελλάδος Ιστορικών (2007, 2008)
Νικητής Ιστορικού Ράλλυ Ακρόπολις 2009
Νικητής Ράλλυ ΔΕΘ 2012
2 φορές δεύτερος Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ (2015,2016)
6ος στην κατηγορία WRC3 – ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2021
2ος Έλληνας- ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2022
6η συμμετοχή στο Ράλλυ Ακρόπολις

Συνοδηγός: Ηλίας Παναγιωτούνης
Πρώτος Αγώνας: Ράλλυ Ακρόπολις 1998 –Renault Clio Williams
Σημαντικότερες Επιτυχίες:
Πρωταθλητής Ελλάδος F2 2017
Κυπελλούχος Ελλάδας Χωμάτινων Ράλλυ 2015
Νικητής Ράλλυ Παλάδιο 2014, 2015
1ος Έλληνας Seajets Ράλλυ Ακρόπολις 2016
1ος Έλληνας – ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2023
11η συμμετοχή στο Ράλλυ Ακρόπολις

Ακολουθήστε την ομάδα μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:
Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100035389826932
Instagram: https://www.instagram.com/verallyteam/

Δελτίο Τύπου VE Rally Team

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Ποιος θεωρείτε ότι θα είναι ο νικητής του φετινού EKO Ράλλυ Ακρόπολις;

    Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ