top icon
Επικαιρότητα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για το «3ο Sterea Run–Night Run Karpenisi»

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 10 Αυγούστου, σε οδούς της πόλεως του Καρπενησίου Ευρυτανίας, στο πλαίσιο διεξαγωγής του αγώνα «3ο Sterea Run–Night Run Karpenisi»

Στο πλαίσιο διεξαγωγής του αγώνα «3ο Sterea Run-Night Run Karpenisi», θα πραγματοποιηθούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το προσεχές Σάββατο 10 Αυγούστου 2024, σε οδούς της πόλεως του Καρπενησίου Ευρυτανίας. Συγκεκριμένα, θα διακοπεί προσωρινά η κυκλοφορία των οχημάτων: Στην οδό Ζηνοπούλου, από τον κόμβο στη θέση «Ρίζωμα», μέχρι την κεντρική πλατεία Καρπενησίου, κατά τις ώρες 19:00 έως 20:00. Στην Εθνική οδό Λαμίας – Καρπενησίου (από τον κόμβο της περιφερειακής οδού Καρπενησίου) και στην οδό Ζηνοπούλου (μέχρι την κεντρική πλατεία Καρπενησίου), κατά τις ώρες 19:30 έως 22:00.

Στην περιφερειακή οδό Καρπενησίου (κόμβος προς αθλητικό Κέντρο) και στο τμήμα της παλαιάς Εθνικής οδού Λαμίας – Καρπενησίου (από τον κόμβο της περιφερειακής οδού Καρπενησίου μέχρι το αθλητικό Κέντρο Καρπενησίου), κατά διαστήματα και από ώρες 20:00 έως 21:30, σύμφωνα με τις υποδείξεις των τροχονόμων.

Στην οδό Αθανασίου Καρπενησιώτη (από την διασταύρωση με τις οδούς Γεωργίου Κονδύλη και Αγίου Νικολάου Καρπενησιώτη, μέχρι την κεντρική πλατεία Καρπενησίου), κατά τις ώρες 19:00 έως 22:00. Στην οδό Κοσμά Αιτωλού, από την συμβολή της με την οδό Ιερομνήμονος, ομοίως κατά τις ώρες 19:00 έως 22:00. Παρακαλούνται οι οδηγοί, να εφαρμόζουν απαρέγκλιτα τις διατάξεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (ΚΟΚ) και για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους, να ακολουθούν και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των αστυνομικών.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ