top icon
Κόσμος

Συνεργασία του Ομίλου Hyundai με το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης

Ο Όμιλος Hyundai Motor και το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης πραγματοποίησαν την τελετή έναρξης του «Oxford-Hyundai Motor Group Foresight Center» στο ιστορικό «Convocation House» της Οξφόρδης.

Με έδρα το Saïd Business School, το Foresight Center θα υποστηρίξει τη διερεύνηση του μακροπρόθεσμου οράματος και της στρατηγικής κατεύθυνσης του Ομίλου. Θα ενισχύσει την ικανότητα του Ομίλου να εντοπίζει κρίσιμα σημεία για την εκ των προτέρων αντιμετώπιση μελλοντικών γεωπολιτικών αλλαγών και κινδύνων. Το Κέντρο θα διεξάγει καινοτόμες έρευνες για την προώθηση της προόδου για την ανθρωπότητα και τη διευκόλυνση διεπιστημονικών συνομιλιών μεταξύ κυβερνητικών φορέων, ακαδημαϊκών και ειδικών του κλάδου για την ανάπτυξη μακροπρόθεσμων γνώσεων για τις μελλοντικές τάσεις της κοινωνίας.

«Πρόκειται για μια συναρπαστική και πολύ σημαντική συνεργασία με τον Όμιλο Hyundai Motor, που θα δει τους κορυφαίους ερευνητές και ακαδημαϊκούς μας να διαμορφώνουν το μέλλον των επιχειρήσεων μέσω ερευνών που θα βασίζονται σε σημαντικές αξίες. Το όραμα του Ομίλου Hyundai Motor να επιδιώξει ένα καλύτερο μέλλον για την ανθρωπότητα ευθυγραμμίζεται άριστα με τις αξίες της Σχολής μας και προσβλέπουμε σε μια γόνιμη και εποικοδομητική συνεργασία» δήλωσε κατά την τελετή έναρξης η Professor Soumitra Dutta του Saïd Business School. «Σε τέτοιες περιόδους, είναι σημαντικό για τις εταιρείες να απομακρυνθούν από μια προσέγγιση που βασίζεται αποκλειστικά στην εμπειρία και να υιοθετήσουν μια μακροπρόθεσμη στρατηγική για τον εντοπισμό μελλοντικών τάσεων. Αναμένουμε ότι το «Oxford-Hyundai Motor Group Foresight Center» θα παίξει σημαντικό ρόλο στην καλλιέργεια μιας πολύπλευρης προοπτικής για το μέλλον πολλών οργανισμών» δήλωσε ο κ. Gyun Kim, Executive Vice President του HMG Business Intelligence Institute της Hyundai Motor Group.

Το «Oxford-Hyundai Motor Group Foresight Center» θα διευθύνει ο Professor Rafael Ramirez, ο οποίος είναι ευρέως γνωστός για την τεχνογνωσία του στον σχεδιασμό μελλοντικών σεναρίων. Ο κ. Ramirez διετέλεσε Πρόεδρος του Global Agenda Council στο World Economic Forum και παρείχε συμβουλές στρατηγικού σχεδιασμού μελλοντικών σεναρίων σε ηγέτες του κλάδου, όπως η Royal Dutch Shell. Αντίστοιχα, οκ. Trudi Lang κατείχε στρατηγικές θέσεις σε παγκόσμιου φήμης οργανισμούς, όπως το World Economic Forum και η OECD Secretariat. Μέσω αυτής της συνεργασίας, ο Όμιλος Hyundai Motor θα δημιουργήσει ένα θεμέλιο για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση των μελλοντικών του στόχων.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ