top icon
Επικαιρότητα

Porsche.gr

Το νέο site της Porsche είναι ένας δικτυακός τόπος στον οποίο μπορεί να βρει κανείς τις πιο έγκυρες και ολοκληρωμένες πληροφορίες που αφορούν τόσο στα προϊόντα της εταιρείας όσο και στις δραστηριότητες της Porsche AG και της επίσημης εισαγωγικής εταιρείας στην Ελλάδα, Sportscar AE.
 
Πάντα ανανεωμένο και ενημερωμένο διαθέτει πληροφορίες και πλήρη προϊοντικά στοιχεία, όπως φωτογραφικό υλικό, θέματα σχετικά με το design και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των αυτοκινήτων, ανάλυση των πρωτοποριακών τεχνολογιών της Porsche, καθώς και τεχνικά χαρακτηριστικά για όλη τη διαθέσιμη γκάμα αυτοκινήτων, αλλά και για τις νέες εκδόσεις που πρόκειται να εισαχθούν μελλοντικά στην αγορά.
 
Επιπλέον, διαθέτει «οδηγό μεταχειρισμένων» τόσο αυτοκινήτων Porsche όσο και άλλων εταιρειών. Ο ενδιαφερόμενος έχει τη δυνατότητα να αναζητήσει το μοντέλο που τον ενδιαφέρει ή και να διαλέξει από τη λίστα μεταχειρισμένων με βάση το έτος παραγωγής, τα κυβικά, το χρώμα  και τα χιλιόμετρα.
 
Επίσης, το site παρουσιάζει τα πιο μοντέρνα και σπορ αξεσουάρ της Συλλογής Αξεσουάρ Porsche Design και δίνει τη δυνατότητα στον ενδιαφερόμενο να τα προμηθευτεί μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος ενώ παράλληλα -μέσω της σειράς αξεσουάρ Tequipment για το αυτοκίνητο– του επιτρέπει να κάνει το αυτοκίνητο του να αντανακλά περισσότερο τη δική του προσωπικότητα.  
 
Το site συμπεριλαμβάνει τα τελευταία νέα της Porsche από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο καθώς και πλήρη ιστορικά στοιχεία σχετικά με τη πορεία της Porsche AG και της Sportscar AE. Επιπλέον, για πρώτη φορά προσφέρει τη δυνατότητα στον επισκέπτη να διαβάσει συγκεντρωμένα τα σπουδαιότερα δημοσιεύματα του Ειδικού Τύπου που αφορούν τα μοντέλα της Porsche στην ενότητα «Τι λέει ο Ειδικός Τύπος για τα προϊόντα μας».
 
Το www.porsche.gr συμπεριλαμβάνει ενδιαφέροντα links για όσους αγαπούν τη γρήγορη οδήγηση και θέλουν να παρακολουθούν τις αγωνιστικές εξελίξεις της Porsche μέσω της ειδικής σελίδας «Motorsports» αλλά και να ενημερώνονται για τις δραστηριότητες του Sport Driving School, του Travel Club και των Porsche Clubs.
 
Και για όσους δεν αρκούνται στο να οδηγούν και να διαβάζουν για τα αυτοκίνητα της Porsche ή ίσως απλά έχουν αυξημένες απαιτήσεις, τους δίνεται η δυνατότητα προβολής των αγαπημένων τους μοντέλων στον υπολογιστή τους μέσω των wallpapers, ήχων και των screensavers που διατίθενται για download.
 
Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ