top icon
Blog

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2024: Να μείνουμε ψύχραιμοι!

Ο «Στρατισίνο» από το μπάκετ, χωρίς κράνος, σχολιάζει με την ευκαιρία της παρουσίας του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις και αφορμή την SS στον Σείριο.

Υποχρέωσή μας, προδίδει σεβασμό να διαχειριστούμε δημιουργικά και με ψυχραιμία το μέγεθος μιας εκδήλωσης που ξεπερνάει τα σύνορά μας, υποστηρίζοντας την υπέρβαση, ό,τι μας χαρακτηρίζει. Γεγονός ότι, όταν είμαστε ενωμένοι και σοφά συντονισμένοι, τα καταφέρνουμε και μας κάνει περήφανους το αποτέλεσμα…

Η SS

Η απάντηση στην εσωστρέφειά μας από τη δική μας κοινότητα, που δεν έχει βρει τυχαία την αξιοπρέπεια, εκφράζοντας ποιότητα σε μεγάλα γεγονότα, όπου αντικατοπτρίζεται ευρύτερα η αλλαγή πορείας. Στα καθ’ ημάς, όπως στους ελληνικούς αγώνες, και παραπέρα, για την οδική ασφάλεια. Κομμάτι και του τουρισμού μας, εθνικό θησαυροφυλάκιο.

Σημ. Σ.Χ: Απώλεια ο κ. Φραγκάκης, ex-ΕΟΤ, ένας μάγκας της κρατικής μηχανής, απούσα η κ. Κεφαλογιάννη, που δεν αντιλαμβάνεται ότι την αφορά το έργο του Αυγενάκη στα χέρια του Βρούτση, ό,τι κατανοεί επακριβώς ο Χρήστος Σταϊκούρας, το «θηρίο», ο Χ.Σ. του ΡΑ και της Λαμίας μας.

Eko Acropolis Rally 2024

Εκδήλωση-υπέρβαση…

η SS στον Σείριο, στο περιθώριο ενός γεγονότος που αποτελεί εθνική υπόθεση, όπως είναι το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, που μας τοποθετεί σε παγκόσμιο επίπεδο. Για πέντε ημέρες κάθε χρόνο τα τελευταία χρόνια. Έργο της ΕΛΠΑ που έμεινε ζωντανό από την Ομοσπονδία και λάμπει ξανά χάρη στην Πολιτεία, οπότε με την καθιέρωσή του και με τη σε βάθος χρόνου διαδρομή του τα επόμενα τρία χρόνια και στη σωστή ημερομηνία, ίσως και δικαιολογημένα ξεπερνάμε την επιστροφή του στο WRC· η αιτία, που εξελίσσεται σε λεπτομέρεια ιστορικής σημασίας.

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2024: Καθιέρωση

Με στοχευμένες κινήσεις κάθε χρόνο, όλο και πιο ψηλά, με οργάνωση που σφραγίζει την άψογη συνεργασία του έντιμου ιδιώτη ειδικού και στελεχών παγκόσμιου επιπέδου, όπως και οι κριτές, με την Πολιτεία.

Κατανοητό αντικειμενικά, μακριά από τη δική μου τοποθέτηση του σχολιαστή η μη αναφορά, το ουδέν σχόλιον στο πώς φτάσαμε μέχρι εδώ. Από την ιστορική στιγμή που ο Αυγενάκης συνεργάστηκε με τον Μιχελακάκη και ο Κερερές με τον Πουρναράκη, με το πράσινο φως του Μητσοτάκη. Όμως, να συγχαρούμε τον Γιάννη Βρούτση.

Δεν το λέει, αλλά το παραδέχεται το έργο του Λευτέρη τους μέχρι χθες, του δικού μας κ. Αυγενάκη forever, αξιοποιώντας υποδειγματικά και με τακτ το έργο-υπέρβαση του creator που δε σβήνει, δεν παραχαράσσεται και δεν απαξιώνεται επειδή αδικαιολόγητα, και απογοητεύοντας καταρχήν τον ίδιο, έχασε την ψυχραιμία του.

Ρεσιτάλ ευφυΐας Βρούτση, που αντιλαμβάνεται πως η ιστορία μάς οδηγεί και μας συμπεριλαμβάνει όταν ακολουθούμε τη ρότα που χαράχτηκε, οπότε αξιοποιούμε το πολύτιμο έργο μη επιχειρώντας διορθώσεις σε έναν χρυσό αλλά και καυτό καμβά, που προδίδει τη δυνατότητα του Έλληνα με τις σωστές βάσεις, τον οποίο αφήνεις να δημιουργεί ανενόχλητα και έντιμα χωρίς καπέλο, πολιτικές τρίπλες και φτηνές διαπλοκές. Επιλογές που δε χαρακτηρίζουν τον νησιώτη πολιτικό, ούτε τον εντεταλμένο συνεργάτη του. Όντας σεμνός και αποτελεσματικός, ήρεμη δύναμη ο κ. Αριστοτέλης Βαβουγιός, ό,τι ταιριάζει και επιβάλλεται όταν συμμετέχεις σε γεγονός που μας ξεπερνάει.

Eko Acropolis Rally 2024

Ο Τάκης Πουρναράκης

Ψυχραιμία

Κάποιοι σε σχέση με το ΡΑ δεν μπορούν να διαχειριστούν την απογείωσή του, την εξωστρέφεια που το χαρακτηρίζει και τη διεθνή του απήχηση που ξεπερνάει την Ευρώπη. Γκρινιάζουν, και μάλιστα μπαίνουν σε δύσκολα μονοπάτια που αφορούν την ασφάλειά μας, είτε επειδή οι ίδιοι είναι εκτός διαδικασίας, έχοντας επιλέξει την απομόνωση του «ΣαξόΡαλλου» και τους ξεπερνάει ό,τι επικοινωνεί την Ελλάδα στον κόσμο, είτε επειδή ως έκφραση το motorsport τους ξεπερνάει γενικότερα, με τους «Ακροπολάρχες» να βρίσκουν(;) και αυτοί να γκρινιάξουν.

Ο αγώνας ήταν Μίκι Μάους, λες και καθορίζουμε εμείς τις διαστάσεις του, και στο τέλος, ελάτε ΙΡΑ με Ιτέα και προπόνηση στο Φθινοπωρινό, ενώ τώρα το ΡΑ έγινε ακριβό στην παρακολούθηση.

Ακρόπολις είναι, το Ράλλυ των Θεών, και το σχεδίασε η Πασαλή, η καλύτερη στον κόσμο, και για πέντε ημέρες θα είναι Έλληνες πρέσβεις όλοι όσοι εντεταλμένοι στα βουνά, ώστε με στυλ, εντιμότητα και εμπειρία να διδάξουν το τι μπορούμε και πώς εδώ και 71 χρόνια, επικοινωνώντας υποδειγματικά και τον ανεπανάληπτο χαρακτήρα μας. Μέταλλο που ψάξε και σωστά δουλεμένο δε θα βρεις ούτε στα φημισμένα χρυσωρυχεία του πλανήτη.

Eko Acropolis Rally 2024

Στηρίζουμε!

Αγκαλιάζουμε, τιμούμε και δεν αμφισβητούμε εκ προοιμίου μια συγκλονιστική ιδέα που εξελίχθηκε σε πρόταση, και από το «είσαστε αιθεροβάμων, κ. Ανίτα», τότε για το ΟΑΚΑ, στο «είσαι για δέσιμο, τι όνειρο είδες, κ. Τάκη;».

«Όλα γίνονται», ουρλιάζει πενήντα χρόνια ο Στεφανής και το πιστοποιεί πλέον η Πολιτεία. Μονόδρομος η συνεργασία όλων να πετύχει η οργάνωση. Κλειδί η ΕΛΑΣ, οι Σωματοφύλακες του ΡΑ, και καμία αμφιβολία ότι θα είναι στο δρόμο δίπλα μας ο συναρμόδιος της προστασίας μας, Ανδρέας Νικολακόπουλος. Με σοβαρό λόγο, σημαντική ευκαιρία με επικοινωνία παγκόσμιου επιπέδου από την ΕΛΑΣ, πέρα από την παρουσία του για να ευχηθεί καλό δρόμο στον πυροβολάρχη-αστυνόμο Γιάννη Πλάγο, σημαιοφόρο του Safety First.

Τα κλειδιά του παραδείσου για την επιτυχία του εγχειρήματος στην ΕΛΑΣ. Θα το κάνουν να φαίνεται εύκολο, και καμία αμφιβολία ότι θα διδάξουν μεθαύριο σχεδίαση και εκτέλεση σε επίπεδο Ολυμπιακών Αγώνων, οπότε και θα αφήσουν δρόμο ώστε ο φίλος μου Δημήτρης να πάει αέρα στη συμπρωτεύουσα για τη ΔΕΘ.

Eko Acropolis Rally 2024

Η κ. Χριστίνα Μηλιαράκη, Διευθύντρια Marketing Εγχώριας Εμπορίας (ΕΚΟ) του ομίλου HELLENiQ ENERGY.

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2024: Πάμε γερά

Πάνε ενωμένοι, έχουμε την ευκαιρία μας ώστε ακόμα μία φορά να πιστοποιήσουν τις προδιαγραφές για τον καλύτερο. Πάμε για το «μόνο εμείς μπορούμε». Στο δρόμο που χάραξαν οι ιδρυτές, οι άνθρωποι της ΕΛΠΑ, και ήταν χαρά μεγάλη η παρουσία του εμβληματικού της προέδρου, Βασίλη Δεσποτόπουλου, στην εκδήλωση. Αν δεν τιμήσεις το παρελθόν θα το βρεις μπροστά σου και όταν παίζεις με τα «θεία», απλώς βγάζεις μικρή ψυχή που δεν ταιριάζει σε ένα πολύ μεγάλο γεγονός.

Άλλωστε, τιμώντας το χθες, καμία αμφιβολία ότι σε δώδεκα μήνες θα τιμηθεί και το σήμερα, πέραν της τυπικής θεσμικής παρουσίας του καθενός μας.

Μεγάλη υπόθεση να μην ξεχνάμε, και άλλωστε η ιστορία είναι γραμμένη από όλους μας, όπως εύστοχα σχολιάζει ο πρόεδρος της ΟΜΑΕ Δημήτρης Μιχελακάκης, ό,τι θυμίζει με κάθε ευκαιρία η Πασαλή και επιβεβαιώνει ο Μανώλης Ν. Χαλιβελάκης, που αντιστέκεται με υπομονή και τακτ. Η ιστορία μας!

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς,

«Στρατισίνο»

Eko Acropolis Rally 2024

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Eko Acropolis Rally 2024
  • Eko Acropolis Rally 2024
  • Eko Acropolis Rally 2024
  • Eko Acropolis Rally 2024
  • Eko Acropolis Rally 2024
  • Eko Acropolis Rally 2024
  • Eko Acropolis Rally 2024
  • Eko Acropolis Rally 2024
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ