top icon
Αγώνες

GP Ουγγαρίας – Κατατακτήριες: 1-2 για την ΜcLaren, o Norris στην pole

Ο Lando Norris θα ξεκινήσει το μεσημέρι της Κυριακής το Grand Prix της Ουγγαρίας από την pole position, αφού σημείωσε τον ταχύτερο γύρο στις κατατακτήριες δοκιμές, εμπρός από τον team mate του Oscar Piastri.

Ο Lando Norris πήρε την pole position για το Grand Ουγγαρίας, επικρατώντας με μικρή διαφορά του team-mate του Oscar Piastri, στον ανταγωνισμό για την πρώτη θέση στη σειρά εκκίνησης. Ο Max Verstappen θα ξεκινήσει τον αγώνα από την τρίτη θέση της εκκίνησης, ολοκληρώνοντας την προσπάθειά του μπροστά από την Ferrari SF-24 του Carlos Sainz.

GP Ουγγαρίας

Η διαδικασία στο Q3 διακόπηκε με κόκκινη σημαία λίγο περισσότερο από δύο λεπτά πριν από τη λήξη της, μετά από λάθος του Yuki Tsunoda στην έξοδο της στροφής 5. Στην επανεκκίνηση λίγα μονοθέσια βγήκαν ξανά στην πίστα, ωστόσο μόνο ο Daniel Ricciardo βελτίωσε τον χρόνο του.

GP Ουγγαρίας

Στις αναπάντεχα πρώιμες αποχωρήσεις από τη διαδικασία των κατατακτήριων δοκιμών περιλαμβάνονται ο Sergio Perez (ο οποίος εγκατέλειψε κατά τη διάρκεια του Q1) και ο George Russell. Ο team-mate του Russell στη Mercedes Lewis Hamilton κατατάχθηκε πέμπτος μπροστά από τον Charles Leclerc, ενώ το δίδυμο των Aston Martin Fernando Alonso και Lance Stroll ήταν έβδομο και όγδοο αντίστοιχα.

GP Ουγγαρίας

Ο Daniel Ricciardo ήταν ένατος, μπροστά από τον άτυχο Tsunoda, του οποίου η πολύ καλή προσπάθεια ως εκείνη τη στιγμή ολοκληρώθηκε στις μπαριέρες.

GP Ουγγαρίας

Hungaroring

Ο αγώνας της Κυριακής θα μεταδοθεί ζωντανά από τους Τάκη Πουρναράκη και Πάνο Σεϊτανίδη και την ομάδα τους στον συνδρομητικό ANT1+.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ
Κυριακή 21 Ioυλίου
16:00 Αγώνας ΑΝΤ1+ & ANT1

Toν αγώνα μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε ζωντανά από τη συνδρομητική τηλεόραση του επίσημου site της Formula 1 – https://f1tv.formula1.com/

Πηγές: www.pirelli.com, https://www.antenna.gr/F1/

GP Ουγγαρίας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ