top icon
Αγώνες

1η Ανάβαση Στυμφαλίας στις 14 & 15 Σεπτεμβρίου

Με χαρά και ενθουσιασμό ανακοινώνουμε την πρώτη διοργάνωση της 1ης Ανάβασης Στυμφαλίας, ενός συναρπαστικού αγώνα που θα λάβει χώρα στις 14 και 15 Σεπτεμβρίου στην πανέμορφη και ιστορική περιοχή της Στυμφαλίας.

Το γεγονός αυτό αποτελεί μια νέα προσθήκη στο ημερολόγιο του Κυπέλλου Αναβάσεων Πελοποννήσου και υπόσχεται να προσφέρει μοναδικές εμπειρίες σε αγωνιζόμενους και θεατές.

Ημερομηνία Διεξαγωγής: 14 & 15 Σεπτεμβρίου 2024
Τοποθεσία: Λαύκα Στυμφαλίας, Κορινθία
Η Διαδρομή: Η ανάβαση θα πραγματοποιηθεί σε μια εντυπωσιακή διαδρομή που διασχίζει το καταπράσινο τοπίο της Στυμφαλίας, προσφέροντας προκλήσεις και θέαμα για τους συμμετέχοντες. Οι στροφές και οι ανηφόρες της διαδρομής θα δοκιμάσουν τις ικανότητες των οδηγών, ενώ η γραφική ομορφιά της περιοχής θα μαγέψει τους θεατές.
Διοργάνωση: Η εκδήλωση διοργανώνεται από τον Α.Σ.Ι.Σ.Α. με την υποστήριξη της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος (ΟΜΑΕ) της τοπικής κοινότητας, του Δήμου Σικυωνίων, της Περιφέρειας Πελοποννήσου, της Ρέκκας Ξυλουργικά και του ΙΚΤΕΟ Κιάτου. Η ασφάλεια των συμμετεχόντων και των θεατών αποτελεί προτεραιότητα, με όλα τα απαραίτητα μέτρα να λαμβάνονται για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Πρόγραμμα Εκδήλωσης
Σάββατο 14-09-2024 : Τεχνικός έλεγχος και αναγνώριση διαδρομής
Κυριακή 15-09-2024 : Αγώνας και Απονομή
Συμμετοχές και πληροφορίες: Οι συμμετοχές για την 1η Ανάβαση Στυμφαλίας θα ανοίξουν 02-09-2024. Οι ενδιαφερόμενοι αγωνιζόμενοι για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επικοινωνήσουν στα εξής τηλ. 6944366021 Ρέκκας Νικόλαος, 6944684903 Ντούσιας Ανδρέας. Προσκαλούμε όλους τους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού να έρθουν και να ζήσουν από κοντά αυτή τη μοναδική εμπειρία. Ελάτε να στηρίξετε τους οδηγούς, να απολαύσετε το θέαμα και να ανακαλύψετε την ομορφιά της Στυμφαλίας. Με εκτίμηση, η Οργανωτική Επιτροπή της Ανάβασης Στυμφαλίας, Α.Σ.Ι.Σ.Α. Αντιόπης 2 – Αγ. Δημήτριος Τηλ. 6944684903 – [email protected]

anavasi Stymfalias

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ