top icon
Αγώνες

F1 – Η Alpine μπλοκάρει τη μεταγραφή του Esteban Ocon

Είναι γνωστό εδώ και αρκετές εβδομάδες ότι ο Esteban Ocon αποχωρεί από την Alpine στο τέλος της σεζόν. Ωστόσο, έχει γίνει λόγος για ακόμη πιο πρόωρη αποχώρηση του Γάλλου και η ομάδα δεν το θέλει καθόλου αυτό.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Alpine κινήθηκε για να σταματήσει το ενδεχόμενο ο Esteban Ocon να μεταβεί σε αντίπαλη ομάδα ήδη από φέτος. Ο Ocon πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα που εδρεύει στο Enstone στο τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, βάζοντας τέλος στην πενταετή θητεία του σε αυτήν. Σύμφωνα όμως με πληροφορίες, η Williams προσπάθησε να εκμεταλλευτεί την κατάσταση μεταξύ του Ocon και της Alpine, καθώς ο πρώτος οδεύει προς την έξοδο.

Esteban Ocon

Αναφέρεται ότι η ομάδα με έδρα το Grove προσπάθησε να φέρει τον Ocon, άμεσα, ως αντικαταστάτη του Logan Sargeant. Ο Αμερικανός, ο οποίος διανύει αυτή τη στιγμή τη δεύτερη σεζόν του στη F1 με τη Williams, έχει συνδεθεί έντονα με φήμες για αποχώρηση από την ομάδα. Στο Σαββατοκύριακο του Βρετανικού Grand Prix, ο επικεφαλής της ομάδας της Williams James Vowles παρουσίασε την κατάσταση αυτή στον Ocon, ο οποίος αντέδρασε θετικά, ενώ φέρεται να έχει ήδη επισκεφθεί το εργοστάσιο στο Grove.

Ωστόσο, η Alpine κινήθηκε για να μπλοκάρει την πιθανή πρόωρη αλλαγή, πιθανότατα λόγω του ότι βρίσκεται σε ανταγωνισμό με τη Williams στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών. Η Alpine βρίσκεται στην όγδοη θέση της βαθμολογίας, μόλις πέντε βαθμούς μπροστά από τη Williams. Η διαφορά του να τερματίσει κανείς μία θέση ψηλότερα στην κατάταξη σημαίνει περισσότερα από 17 εκατομμύρια δολάρια σε χρηματικά έπαθλα, ποσό που κάνει την Alpine απρόθυμη να αφήσει τον οδηγό της να φύγει προς έναν άμεσο για εκείνη αντίπαλο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ