top icon
Επικαιρότητα

Στη Γενεύη το Mazda MINAGI concept

Παγκόσμια πρεμιέρα στη Γενεύη για ένα concept, που προαναγγέλει την άφιξη ενός compact crossover SUV μοντέλου, το οποίο στο άμεσο μέλλον θα εμπλουτίσει περαιτέρω τη γκάμα της Μazda.

Με μια περιεκτική και σύντομη ανακοίνωση, στην οποία κατά τα συνήθη δεν παρέχονται εξαρχής αναλυτικά στοιχεία και τεχνικές λεπτομέρειες, η Mazda Motor Corporation αποκάλυψε πως στη διεθνή έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης στις αρχές του Μάρτη θα παρουσιάσει για πρώτη φορά το concept «MINAGI».

 

Επί της ουσίας, πρόκειται για το πρωτότυπο ενός compact crossover SUV αυτοκινήτου, που χρησιμοποιεί τεχνολογία «SKYACTIV», την οποία η Mazda αναπτύσσει οργανωμένα εδώ και λίγα χρόνια, εφαρμόζοντάς την σταδιακά στα μοντέλα παραγωγής της. 

 
Πέραν της σπουδαιότητας που έχει το «MINAGI» για την ιαπωνική εταιρεία, ως προάγγελος ενός compact crossover SUV μοντέλου, στα σχεδιαστικά του στοιχεία ίσως δείχνει και το εξωτερικό design που θα υιοθετήσει η Mazda για την επόμενη γενιά μοντέλων της. Στον εκθεσιακό χώρο της εταιρείας στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης θα παρουσιαστεί επίσης η τεχνολογία SKYACTIV, όπως και το concept car «SHINARI». _Σ.Χατ.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ