top icon
Αγώνες

MotoGP: To GP του Καζακστάν αντικαθίσταται με δεύτερο GP στο Μisano

Ένα ακόμα επεισόδιο στο σίριαλ των ακυρώσεων στο φετινό καλεντάρι του MotoGP ολοκληρώνεται σήμερα.

Το GP του Καζακστάν θα αντικατασταθεί στο αγωνιστικό ημερολόγιο του MotoGP του 2024 από έναν δεύτερο αγώνα στο Misano της Ιταλίας, όπως επίσημα ανακοινώθηκε σήμερα από τους ιθύνοντες του θεσμού.

Αυτή είναι η τρίτη φορά που το GP του Καζακστάν αναβάλλεται από τότε που είχε αρχικά συμπεριληφθεί στο καλεντάρι του MotoGP.

Το GP του Καζακστάν, το οποίο ήταν προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά το 2023, πήρε αναβολή για τον Ιούλιο του τρέχοντος έτους, καθώς η πίστα δεν ήταν έτοιμη. Όμως, οι πλημμύρες στην περιοχή οδήγησαν στη νέα αναβολή του. Αν και οι ιθύνοντες του MotoGP ευελπιστούσαν ότι θα μπορούσε να αντικαταστήσει το GP της Ινδίας τον Σεπτέμβριο, η έλλειψη εγγυήσεων που πρόσφεραν οι τοπικοί διοργανωτές οδήγησε σήμερα στην οριστική αναβολή του για το 2024.

Kazakhstan-MotoGP

Έτσι, αυτό είναι το τρίτο GP που ακυρώνεται φέτος, μετά από εκείνα σε Ινδία και Αργεντινή.

Στη θέση του GP του Καζακστάν έρχεται λοιπόν ένα δεύτερο grand prix στο Misano, το οποίο θα φιλοξενήσει το GP San Marino στις 6-8 Σεπτεμβρίου, δύο εβδομάδες πριν νέα διοργάνωση (20-22 Σεπτεμβρίου) που θα φέρει την ονομασία Emilia-Romagna GP.

MotoGP - New calendar

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ