top icon
Αγορά

Alfa Romeo Junior: Διαθέσιμη για παραγγελία στην Ελλάδα (τιμές)

Η νέα και πολυαναμενόμενη Alfa Romeo Junior είναι πλέον διαθέσιμη για παραγγελία στη χώρα μας. Δείτε τις εκδόσεις και τις τιμές της.

Τέλος έλαβε η αναμονή για την ολοκαίνουργια Alfa Romeo Junior. Με νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της, αλλά και μοναδικό οδηγικό ταπεραμέντο, η Junior έχει ως αποστολή να προσελκύσει νέους πελάτες και να σφυρηλατήσει την νέα γενιά Alfisti.

Ταυτόχρονα υιοθετεί και εξελίσσει ακόμα περισσότερο τα ιδανικά που έχουν καταστήσει την Alfa Romeo ένα θρύλο με φανατικό κοινό, αποτελώντας μια πρόταση με μοναδικό ενδιαφέρον στα B-SUV.

Alfa Romeo

Η δυνατότητα για παραγγελίες στο επίσημο δίκτυο αντιπροσώπων είναι ήδη ενεργή, με ιδιαίτερα ανταγωνιστικό τιμοκατάλογο που ξεκινάει από τις 29.900 ευρώ για την υβριδική έκδοση των 136 ίππων. Εξίσου ενδιαφέρουσα είναι και η ηλεκτρική των 156 ίππων που ξεκινάει από τις 30.900 ευρώ, συμπεριλαμβανομένης της κρατικής επιδότησης του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά 3».

Alfa Romeo

Πλούσιος είναι ο εξοπλισμός σε όλες τις Junior. Η έκδοση Core μεταξύ άλλων περιλαμβάνει αυτόματο κλιματισμό, 17άρες ζάντες αλουμινίου με διαμαντέ φινίρισμα (18” στην ηλεκτρική έκδοση), ενεργό cruise control, κιβώτιο ταχυτήτων με paddles αλλαγών και λειτουργία coasting (στην υβριδική έκδοση), συνθετικό δερμάτινο τιμόνι, πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος και αυτόνομο φρενάρισμα με αναγνώριση πεζών και δικυκλιστών.

Alfa Romeo

Η εκκίνηση γίνεται χωρίς κλειδί και οι προβολείς είναι τεχνολογίας LED, ενώ την υψηλή ψηφιακή τεχνολογία υποστηρίζουν το connectivity box μαζί με τον ψηφιακό πίνακα οργάνων 10,25” και το infotainment με οθόνη αφής 10,1” που διαθέτει ασύρματο Apple CarPlay και Android Auto.

Πιο πάνω τοποθετείται η πλουσιότερη Speciale προσθέτει αναγνώριση των οδικών σημάτων, μαύρο body kit, κάμερα οπισθοπορείας με δυναμικές γραμμές, ενεργή διατήρηση στην λωρίδα κίνησης και λειτουργία Stop&Go, είσοδο χωρίς κλειδί, ηλεκτρικά αναδιπλούμενους εξωτερικούς καθρέφτες, αναγνώριση τυφλού σημείου, ατμοσφαιρικό φωτισμό στην καμπίνα και σύστημα πλοήγησης, καθώς και 18άρες ζάντες και για την υβριδική έκδοση.

Alfa Romeo

Τα πακέτα Tech, Tech Lite, Tech Speciale, Tech Speciale Lite, Performance και Premium εξασφαλίζουν άφθονες πινελιές εξατομίκευσης, ενώ διατίθενται και στοιχεία όπως ηλεκτρική ηλιοροφή και διχρωμία με μαύρη οροφή, προκειμένου κάθε ιδιοκτήτης να ικανοποιεί το προσωπικό του γούστο.

Κορυφαία έκδοση θα είναι η Veloce, με το ηλεκτρικό σύστημα των 280 ίππων να υποστηρίζει τέλεια τα δυναμικά χαρακτηριστικά που έχει διαμορφώσει το μαγικό άγγιγμα μιας ομάδας στο ενεργητικό της οποίας βρίσκονται μοντέλα όπως η 4C, οι Giulia/Stelvio Quadrifoglio, η Giulia GTA και η 33 Stradale.

Alfa Romeo

Στοιχεία όπως το μπλοκέ διαφορικό, η χαμηλωμένη ανάρτηση κατά 25 mm σε σχέση με τις υπόλοιπες Junior, η κρεμαγέρα με λόγο 14,6:1, οι 20άρες ζάντες και τα φρένα με τους τεράστιους δίσκους και τις μονομπλοκ τετραπίστονες δαγκάνες, καθιστούν τη Junior Veloce μοναδικά σπορ για την κατηγορία.

Στην υβριδική έκδοση των 136 ίππων το σύστημα κίνησης αποτελείται από έναν αποδοτικό κινητήρα βενζίνης με τούρμπο μεταβλητής γεωμετρίας και λειτουργία στο θερμοδυναμικό κύκλο Miller, σε συνδυασμό με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 6 σχέσεων. Στο τελευταίο βρίσκεται ενσωματωμένος ένας 48V ηλεκτρικός κινητήρας με ισχύ 21 kW, που υπό συνθήκες χαμηλού φορτίου εξασφαλίζει αμιγώς ηλεκτρική κίνηση για μέγιστη οικονομία.

Alfa Romeo

Από την πλευρά της η ηλεκτρική έκδοση χρησιμοποιεί ένα πολύ εξελιγμένο ηλεκτρικό σύστημα με “Hybrid Synchronous” κινητήρα, ισχύ 156 ίππων και μέση αυτονομία που αγγίζει τα 410 χιλιομέτρων. Η μπαταρία έχει μικτή χωρητικότητα 54 kWh και η μέγιστη ισχύς φόρτισης που υποστηρίζει στο συνεχές ρεύμα (DC) είναι τα 100 kW ενώ στο εναλλασσόμενο τα 11 kW.

Σε όλες τις Alfa Romeo Junior προσφέρεται 4ετής εγγύηση για τα μηχανικά μέρη και οδική βοήθεια, ενώ στις ηλεκτρικές το σύστημα κίνησης και η μπαταρία καλύπτονται από 8 έτη. Όπως σε όλες τις Alfa Romeo παρόν είναι και το ψηφιακό πιστοποιητικό NFT που καταγράφει αδιάβλητα όλες τις πληροφορίες χρήσης και συντήρησης κάθε αυτοκινήτου, προστατεύοντας τη μεταπωλητική του αξία.

Alfa Romeo

Με σχεδίαση που αποτελεί ωδή στο αξεπέραστο ιταλικό στιλ, η Junior ξεχωρίζει από κάθε άλλο B-SUV και έχει μοναδική ταυτότητα. Ακριβώς στο ίδιο μήκος κύματος, το εσωτερικό της ξεχωρίζει για την προσοχή στην λεπτομέρεια, τα ποιοτικά υλικά και την υψηλή εργονομία, ενώ ιδιαίτερο βάρος έχει δοθεί και στο σχεδιασμό σπορ θέσης οδήγησης. Παράλληλα οι χώροι επιβατών είναι πολύ καλοί και εκείνος για τις αποσκευές φτάνει τα 415 lt.

Τα πρώτα αυτοκίνητα αναμένονται στη χώρα μας στις αρχές του φθινοπώρου. Ωστόσο στο επίσημο site της μάρκας έχει ήδη αναρτηθεί ο αναλυτικός τιμοκατάλογος του μοντέλου που εισάγει την αυθεντικά σπορ διάσταση στα B-SUV, παράλληλα με premium ποιότητα, απόλυτη άνεση στην καθημερινότητα και ασυναγώνιστο value for money.

Alfa Romeo Junior

Alfa Romeo Junior

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ