top icon
Αγώνες

Πανηγυρική εκκίνηση για το 41ο Ράλλυ Φθιώτιδος

Σε όμορφο κλίμα έλαβε χώρα στην Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας η Πανηγυρική Εκκίνηση του 41ουΡάλλυ Φθιώτιδος. Όλα τα πληρώματα δήλωσαν έτοιμα να ριχτούν στη μάχη με το χρόνο, σε έναν αγώνα που περιλαμβάνει ορισμένες από τις καλύτερες ασφάλτινες Ειδικές Διαδρομές του Νομού Φθιώτιδος.

Η 41η έκδοση του Ράλλυ Φθιώτιδος αποτελεί μέρος του Tour European Rally, όντας ο τέταρτος γύρος του θεσμού, ενώ είναι και ο δεύτερος γύρος του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ Ασφάλτου. Το 41ο Ράλλυ Φθιώτιδος θα ξεκινήσει το Σάββατο 29 Ιουνίου, με τα 52 πληρώματα που θα εκκινήσουν στο πρώτο σκέλος, να αναχωρούν από την Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας στις 09:00.

Fthiotidos

Θα κατευθυνθούν στην Ειδική Διαδρομή «Μοσχοκαρυά» (14,79 χλμ.) στις 09:33 και ακολουθήσει η Ειδική Διαδρομή «Υπάτη» (13,07 χλμ.) με ώρα έναρξης 10:36. Εν συνεχεία, τα πληρώματα θα επιστρέψουν στη Λαμία για το ενδιάμεσο Service προτού επαναλάβουν τις Ειδικές Διαδρομές «Μοσχοκαρυά» (12:59) και «Υπάτη» (14:02), οι οποίες να σημειωθεί πως χρησιμοποιούνται για πρώτη φορά σε αγώνα ράλλυ. Το πρώτο αυτοκίνητο θα τερματίσει την πρώτη ημέρα του αγώνα στις 15:02 στην Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας.

Fthiotidos

Το 41ο Ράλλυ Φθιώτιδος διοργανώνεται από την Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Λαμίας (Α.Λ.Α.Λ.), με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, τον Δήμο Λαμιέων, τον Δήμο Δελφών, τον Δήμο Καμένων Βούρλων και το Επιμελητήριο Φθιώτιδος. Χορηγοί του αγώνα είναι η Opel Karellis Group, η Electrolux και η Pro Comfort_Hellas.

Fthiotidos

Ιστοσελίδα αγώνα: https://www.alal.gr/rally-fthiotidos-2024-gr/
Facebook: https://www.facebook.com/rallyfthiotidos
Instagram: https://www.instagram.com/rally_fthiotidos/
Sportity – TER: https://webapp.sportity.com/channel/RFTER2024#
Sportity – Εθνικός Αγώνας:https://webapp.sportity.com/channel/RFNAT2024#
Ζωντανά Αποτελέσματα:www.infomega.gr/live

Γραφείο Τύπου – Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Λαμίας (Α.Λ.Α.Λ.)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ