top icon
Αγώνες

Ιn memoriam: Σούλης Εγγλέζος

Έφυγε ο Σούλης, ακόμα ένας ωραίος άνθρωπος, εξαιρετικός οδηγός, ταξιδεύει από νωρίς σε αυτές τις άγνωστες ειδικές διαδρομές.

Ο 67χρονος Σούλης Εγγλέζος σε μάχη διαρκείας με την ατυχία σε σχέση με την υγεία του, εγκατέλειψε και εμείς οι παλαιοί έχουμε μόνο όμορφες στιγμές να θυμηθούμε. Άνθρωπος με χιούμορ, ψύχραιμος στις αγωνιστικές ατυχίες, αξιοπρεπής σε μάχη διαρκείας για τη ζωή του, τα τελευταία χρόνια. Καθαρό μυαλό, ό,τι άλλωστε τον χαρακτήριζε και οδηγώντας, συνήθως Τοyota με κίνηση πίσω, όντας και γλεντζές με το βολάν, αλλά και πεισματάρης.

Σούλης

Στο πηδάλιο από το 1975, μέλος μιας ωραίας γενιάς αγωνιζομένων, Διασκέδαζε, το γλεντούσε, ό,τι προσπαθούσε και σε σχέση με την αρρώστια του, μέχρι που τον εγκατέλειψε η κινητικότητα του, αλλά και πάλι ποτέ δεν λύγισε. Παλίκαρος λάτρευε το χώμα, δεν υστερούσε στην άσφαλτο και όντας ταλαντούχος, με διαφορετική προσέγγιση εκτός από νίκες θα είχε και τίτλους στο πλούσιο παλμαρέ του. Ιδιαίτερος, με χιούμορ αλλά και ειλικρίνεια, λάτρευε και τα ιστορικά αυτοκίνητα που κέρδισαν το ενδιαφέρον του πριν πληγωθεί. Τοyota η σύζυγος στα Ράλλυ, Αlfa Romeo η ερωμένη στις σχετικές εκδηλώσεις, μέχρι να παραδώσει το καρνέ.

Σούλης

Ο Σούλης, αδελφός του συναθλητή μας Θοδωρή, αδελφικός φίλος του Νίκου Γενεράλη, θα έχουν να λένε στα ψηλά τα βουνά αναλύοντας το παρελθόν με τον Φίλιππο, την Ελένη, τον παππού κ.α, όντας αξιαγάπητος. Τα συλλυπητήρια μας, στην οικογένεια του._ Στρατισίνο

Σούλης

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ