top icon
Αγώνες

Τροχαίο ατύχημα για τους Sébastien Ogier & Vincent Landais στις αναγνωρίσεις του Ράλλυ Πολωνίας

Η συμμετοχή του Sébastien Ogier και του συνοδηγού του Vincent Landais στο Ράλλυ Πολωνίας κρέμεται από μια κλωστή, ύστερα από ένα τροχαίο ατύχημα κατά τη διάρκεια της αναγνωριστικής διαδρομής πριν από τον αγώνα, το πρωί της Τρίτης.

Ο Sebastien Ogier και ο συνοδηγός του Vincent Landais μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο μετά το ατύχημα και παραμένουν εκεί, για να υποβληθούν σε εξετάσεις την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές. Η ομάδα περιμένει τα αποτελέσματα των ιατρικών ελέγχων για να μπορέσει να επιβεβαιώσει αν ο οκτώ φορές παγκόσμιος πρωταθλητής θα ξεκινήσει τον έβδομο γύρο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλλυ. Τα δεδομένα από το αυτοκίνητο αναγνώρισης Toyota GR Yaris είναι τα τυπικά ενός κανονικού τροχαίου ατυχήματος. Η πρόσκρουση στο ατύχημα ήταν στην πλευρά του συνοδηγού, με τις ζημιές να περιορίζονται στη δεξιά μπροστινή γωνία του αυτοκινήτου.

Ogier Landais

Η ανακοίνωση της Toyota έχει ως εξής: «Ο Sébastien Ogier και ο Vincent Landais μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για εξετάσεις μετά από σύγκρουση σε δρόμο κατά τη διάρκεια αναγνώρισης για το Ράλλυ Πολωνίας, τον έβδομο γύρο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλλυ 2024. Το περιστατικό συνέβη ενώ οι Ogier και Landais, οι οποίοι αγωνίζονται για την Toyota Gazoo Racing WRT στο WRC και προετοιμάζονταν για την ειδική διαδρομή Goldap, η οποία αποτελεί τις SS10 και SS14 του ράλι αυτό το Σάββατο. Οι Ogier και Landais οδηγούσαν ένα αυτοκίνητο δρόμου, όπως είναι η συνήθης πρακτική για την αναγνώριση των ράλλυ. Ο οδηγός του άλλου εμπλεκόμενου οχήματος, ένας πολίτης, μεταφέρθηκε επίσης στο νοσοκομείο για ιατρικές εξετάσεις».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Ogier Landais
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ