top icon
Κόσμος

Προάγγελος της παρουσίασης του νέου VW Golf R

Λίγο πριν την επίσημη αποκάλυψη του νέου VW Golf R, η γερμανική εταιρεία μας παρουσιάζει τις ελαφριές ζάντες του.

Η παρουσίαση του νέου, γρήγορου VW Golf R έχει προγραμματιστεί να γίνει στις 26 Ιουνίου. Μέχρι τότε η γερμανική εταιρεία φροντίζει να διατηρεί ψηλά το ενδιαφέρον, με την παρουσίαση επιμέρους τμημάτων του, όπως οι νέες ελαφριές ζάντες 19 ιντσών.

Δείτε επίσης: Επίσημη εμφάνιση του VW Golf R… με καμουφλάζ

Οι συγκεκριμένες ζάντες εξελίχθηκαν αποκλειστικά για το VW Golf R και έχουν πέρα από νέα σχεδίαση και χαμηλό βάρος, που είναι κατά 20% χαμηλότερο. Η καθεμιά ζυγίζει 8 κιλά, ενώ η ειδική σχεδίαση με τα μεγάλα ανοίγματα έχει σκοπό να βελτιώσει την ψύξη του συστήματος πέδησης και κατά συνέπεια την αντοχή του, ειδικά όταν το αυτοκίνητο χρησιμοποιείται στην πίστα.

Η VW αφιέρωσε μήνες εξέλιξης για αυτές τις ζάντες και προκειμένου να βρει τη σωστή ισορροπία ανάμεσα στην αντοχή, αλλά και το χαμηλό βάρος, που διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στην οδική συμπεριφορά.

Η ζάντες είναι διαθέσιμες σε μαύρο χρώμα ή σκούρο γκρι και συνδυάζονται με ελαστικά 235/35. Για το σχεδιασμό τους η γερμανική εταιρεία έχει αντλήσει έμπνευση από τις ζάντες των πρώτων σπορ μοντέλων Golf R32.

VW Golf R

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ